Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záhadná smrt krásné školačky (†17): Zastřelila se sama, nebo byla zavražděna?

Autor: shp - 
28. srpna 2019
20:06

Bylo jí teprve 17 let a ve škole vyčnívala svou krásou. Mladá blondýnka ze Salt Lake County v Utahu se však dospělosti už nedožije. Zemřela po výstřelu na domácí party. Její účastníci tvrdí, že se zastřelila sama. Policie však smrt Kaylissy O’Learyové vyšetřuje jako podezřelou. Byla kráska zavražděna?

K tragické a předčasné smrti Kaylissy došlo o víkendu. V jednom z utažských domů se konala domácí party, které se účastnily desítky náctiletých. Pak ale vyšel výstřel ze zbraně, která se v budově nacházela, a školačka padla k zemi mrtvá.

Následně se většina přítomných rozutekla z místa, než na něj stihla přijet policie. „Konala se tam party. Na ní se nacházela zbraň. Co se pak přesně stalo, nevíme,“ přiznala TV stanici Fox 13 seržantka Melody Grayová, která na místě zasahovala.

Policie toho mnoho neví

Smrt vyšetřujeme jako podezřelou, protože nevíme, komu přesně zbraň patřila. Nevíme, jestli byla její,“ pokračovala Grayová. Na dotaz, zda se na místě našly alkohol nebo drogy, neodpověděla. Neví ani, zda se večírku účastnil někdo dospělý.

A neví toho mnohem více. „Co k tomu vedlo? Byla to nehoda? Byl to záměr? V tuto chvíli nevíme,“ dodala s tím, že záhadné bylo zmizení auta zastřelené dívky. To se později nakonec našlo, ale kdo s ním odjel, je nejasné.

Záhadné zmizení auta

Většina účastníků party byla nakonec nalezena a vyslechnuta. „Střelné zbraně nejsou hračky a je potřeba je brát jako zbraně. Přesně jimi totiž jsou,“ dodala Grayová. V případu smrti školačky byla nařízena pitva a vyšetřování pokračuje na plné obrátky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání