Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Modelka z Playboye a DJka Janna (†29) zemřela po dlouhé pařbě: Udusila se pod lékařským dohledem!

Autor: shp - 
14. srpna 2019
14:57

Pařila několik dní v kuse a necítila se dobře. Ruská modelka a diskžokejka Janna Rasskazova (†29) si po neřestné seanci raději zavolala do svého moskevského bytu soukromou doktorku na domácí detoxikaci. Lékařka jí podala nitrožilně léky. Zanedlouho poté začala kráska špatně dýchat a nakonec se udusila.

Janna byla v Rusku velmi známá a populární. Pózovala pro magazíny jako Playboy nebo FHM, kde předvedla své svůdné křivky. Kromě toho vystupovala v klubech jako DJka Jane Rass. Divoký životní styl se jí stal nakonec osudným.

Kapačka do žíly

Když se po několikadenním „kalení“ necítila dobře, zavolala si do svého moskevského bytu známou doktorku. Ta jí píchla do ruky kapačku s ozdravným koktejlem. Janna poté usnula. Na modelku dohlížel kamarád Alexander a nejmenovaná kamarádka.

Právě Saša si všiml, že není něco v pořádku. „Podivně dýchala,“ vypověděl kamarád podle Daily Mailu. Proto ji raději probudil. Janna odběhla do kuchyně, kde se začala dusit a nakonec zemřela. Přátelé přivolali záchranku, ale bylo už pozdě.

Nevhodná léčba?

Zdravotníci Janně už nedokázali pomoci. Web uvedl, že se lékaři obávají, že jí mohla být podána nevhodná léčba neslučitelná s jejím organismem. Smrtí známé a krásné Rusky, která se narodila v ukrajinském Kyjevě, se už zabývá policie.

agfor ( 14. srpna 2019 20:41 )

No, co čekáte jiného od ruské "lékařky" ? U nás taky mrzačí a vraždí pacienty, bohužel, beztrestně.

Monikay ( 14. srpna 2019 17:41 )

nebyl to asi zdravý životní styl

8765432101 ( 14. srpna 2019 15:56 )

Přirozená selekce nesoudnych idiotů

9876543210 ( 14. srpna 2019 15:20 )

SUPER
Prosím o následování!
Toto je budoucnost všech podobných pablbek, co si myslí že jim patří svět, jen tak dál

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání