Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Studentku (†21) při šnorchlování "v ráji" roztrhali tři žraloci: Před zraky rodičů!

Autor: shp - 
27. června 2019
12:49

Krásná a pilná studentka Jordan Lindseyová (†21) z města Torrance v americké Kalifornii odjela s rodinou na zaslouženou dovolenou snů. Jenže výlet do tropického ráje na Bahamách se změnil v horor! Když se potápěla se šnorchlem, zaútočili na ni tři žraloci a roztrhali ji přímo před očima šokovaných rodičů.

K útoku dravých paryb došlo u pobřeží ostrova Rose Island ve středu ve dvě hodiny odpoledne. Jordan připlula k ostrovu na lodi s rodinou a dalšími výletníky. Všichni byli celí žhaví a nadšení kvůli potápění se šnorchlem a těšili na následné plavání mezi divokými prasátky, což je jedna z největších místních turistických atrakcí.

Žraloci jí utrhli ruku

Jenže dříve než k tomu mohlo dojít, zahlédli rodiče šnorchlující Jordan, že se k ní blíží temné siluety tří žraloků. Volali, aby ji varovali, ale dívka je neslyšela. Útok byl strašlivý. Paryby jí utrhly pravou ruku, pokousaly levou, a poranily jí obě nohy, přičemž jí utrhly i část hýždí. Mladá Američanka byla převezena do nemocnice v Nassau. Tam jí však lékaři nedokázali pomoci a prohlásili ji za mrtvou.

Můžeme potvrdit, že na Bahamách podlehla 26. června americká občanka zraněním po útoku žraloka,“ uvedl mluvčí amerického ministerstva zahraničí pro televizi ABC. Na Bahamách jsou přitom útoky žraloka na člověka naprosto ojedinělé. K něčemu podobnému tu došlo před více než 10 lety! Rodina nyní vyhlásila sbírku, aby měla z čeho zaplatit finančně náročný převoz těla do vlasti.

Milovala všechna zvířata... a zvířata ji zabila

Její jméno bylo Jordan Lindseyová, už teď nám chybí tak moc. Byla tak starostlivá. Milovala všechna zvířata. Je ironické, že zemřela po útoku žraloka,“ uvedl otec oběti Michael Lindsey pro NBC. Případem se zabývá policie. Štěstím v neštěstí bylo, že Jordan se stala jedinou obětí útoku krvelačných paryb. V kritické chvíli se totiž ve vodě nacházelo více turistů.

Julyus ( 4. července 2019 19:48 )

A selfíčko nestihla? Tak aspoň fotrovci mohli niečo natočiť na mobil nech je pamiatka. Hold, nie vždy risk je zisk, v tomto prípade to bola pre mladú studentku strata!

Pubg lover ( 30. června 2019 10:23 )

To není vůbec pravda.
Žraloci zaútočili na lidi tolikrát že by sis to i ty jakožto člověk s nízkým IQ dokázal spočítat.. Nicméně ano, žraloci jsou zabijáci ale jak které druhy. A navíc,proč bychom je hubili? Oni čistí oceány od přebytečných stvoření jako třeba ryby, ryby a nečekaně... RYBY! Ryb je jako sr*ček a proto si žraloky musíme zanechat. Pravda je že sice jsou nebezpeční ale většinou za to "nemohou". Jsou to přeci jen zvířata a nemají dostatečně dobrý zrak aby zjistili co to sakra plave na hladině takže se tam nahoru vydají a rovnou ochutnají a takhle žraloci podle tebe "vraždí" lidi.. Takže tak.
Až příště budeš na něco reagovat,promysli si co vlastně píšeš. Přeji ti moc pěkný den

fido2 ( 28. června 2019 10:21 )

No jestli neměla třeba ženské problémy...

bestteckaie ( 27. června 2019 21:12 )

A budou i žuby takové?

DREVAK007 ( 27. června 2019 19:59 )

Je vidět,že vaše inteligence je nízká.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání