Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Doktorka vytrhla ženě po porodu dělohu z těla: Otřesné okamžiky na sále

Autor: shp - 
18. října 2019
11:06

Porodila překrásnou dcerku, usmála se na ni, ale za pár okamžiků už umírala v nesnesitelných bolestech. Alisa Tepikinaová (†22) zemřela poté, co jí lékařka vytrhla vnitřní pohlavní orgány. Ruská doktorka byla nyní obviněna ze zabití rodičky z nedbalosti.

Alisa a Nikolaj Tepikinaovi se na narození dcerky velmi těšili. Porod však kromě nádherného zážitku zrození přinesl i nesmírnou tragédii. Alise totiž po porodu nevyšla z těla ven placenta. Když problém začala řešit přítomná lékařka, připomínalo její počínání spíše týrání a mučení.

Moje dcera trpěla a křičela bolestí, ale lékařka na to nebrala ohled. Vytrhla jí pupeční šňůru obrovskou silou,“ řekl otec zemřelé Dmitrij Maljukov. Doktorka při neopatrném zacházení vytrhla Alise dělohu z těla ven. Následně se ji snažila vrátit, ale na záchranu bylo již pozdě.

Po vytržení dělohy dostala infarkt

Novopečená matka upadla do šoku a dostala infarkt. Zachránit se ji už nepodařilo. „Pupeční šňůra byla vyrvána skutečnou silou. Bylo to jako v dobách středověku,“ uvedli v lékařské zprávě zdravotní odborníci. „Doktorka, která měla službu, nerozpoznala život ohrožující komplikace,“ dodali.

Matka Alisy Světlana Maljuková (42) volala po spravedlnosti. „Nepřišly žádné omluvy ani se nás nikdo nepokusil kontaktovat. Po tragédii jsem šla na kliniku. Chtěla jsem se podívat do jejích očí. Ona (doktorka) se zeptala: ,Co tu děláte?'“ vypověděla zdrcená maminka.

Lékařce hrozí i nucené práce

Nyní byla dotyčná doktorka obviněna ze zabití z nedbalosti. Pokud bude usvědčena, může být odsouzena až ke třem letům vězení nebo nuceným pracím. Alise to ale už život nevrátí. Její dcera svou maminku nikdy nepozná...

tojevrazdanachcala ( 18. října 2019 14:49 )

No rusáci. Země kde zítra již znamená včera.

jetuslunicko ( 18. října 2019 14:46 )

Nádherná mladá žena, budoucnost měla před s sebou. Tomu se říká skutečné neštěstí

skaara ( 18. října 2019 13:27 )

Té sadistické svini, která se vydávala za doktorku bych udělala to samé co ona udělala té nebohé ženě - důkladně bych ji znehybnila, svlékla donaha a vyrvala ji z těla nejen dělohu, ale i všechny další vnitřnosti a tp vše za PLNÉNO VĚDOMÍ

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání