Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Záhadná smrt slavné atletky a modelky: Tělo Margarity (†25) leželo u silnice

Autor: rc - 
23. srpna 2019
13:53

Margarita Plavunovová (†25) měla před sebou zářnou kariéru v atletice. Její vášeň se jí však stala osudnou. Margarita ani o prázdninách nevynechávala svůj pravidelný trénink a šla si zaběhat. Během tréninku však najednou zkolabovala. Její tělo našli kolemjdoucí. Leželo v trávě u cesty.

Bylo jí teprve pětadvacet let, ale už za sebou měla velké úspěchy. Margarita Plavunovová pocházela z malého města Kotovsk v Rusku, věnovala se atletice, zejména běhu na 100 a 400 metrů přes překážky a byla studentskou mistryní Ruska, která startovala i na seniorských šampionátech.

Na léto odjela ke své babičce do Moršansku, města ležícím v západní části země, kde se připravovala na nadcházející soutěže. Těch se však už kráska nezúčastní. Margarita si šla jako každý den zaběhat. Podle informací The Sun při běhu náhle zkolabovala.

Její tělo ležící v trávě u cesty našli náhodní kolemjdoucí, kteří okamžitě přivolali pomoc. Ovšem Margaritě, která se živila i jako modelka, už nebylo pomoci. Absolventka státní univerzity v Tomsku podle regionální atletické federace zemřela na srdeční zástavu. Ruská média však tvrdí, že za její náhlou smrtí možná stála velká zátěž.

Margarita si pomalu získávala přízeň na Instagramu, kde ji sleduje 6 tisíc lidí. Krásná běžkyně sociální síť zásobovala fotografiemi hlavně ze svých tréninků a soutěží.

kido ( 23. srpna 2019 17:20 )

No jo, dalsi rusak kterej ten doping prehnal ...

prycsnima ( 23. srpna 2019 15:47 )

Sport je MORD.

Zobrazit celou diskusi