Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Sexy modelka nevěděla, že je těhotná, dokud nezačala na záchodě rodit. Byla v 37. týdnu

Autor: shp - 
13. listopadu 2019
20:41

Vešla se do všech svých šatů, neměla žádné nevolnosti a ani jí nenarostlo bříško. Navíc si nechala pravidelně píchat antikoncepční injekce. Není se proto čemu divit, že australská modelka Erin Langmaidová (23) netušila, že je těhotná. Dozvěděla se to až v den, kdy začala rodit.

Erin se udělalo poprvé špatně v den, kdy na ní přišly porodní bolesti. To byla v 37. týdnu těhotenství a malá holčička už chtěla na svět. „Byl to největší šok mého života,“ přiznala modelka zprávám 7news. Rodit totiž začala doma na záchodě.

Porod na záchodě

Slyšel jsem obrovský řev, běžel jsem za ním, otevřel jsem dveře, protože jsem se o ni bál, a viděl jsem maličkou. Pomyslel jsem si: ‘Počkejte, vždyť jste dvě.‘ Když jsem tam doběhl, byl jsem ohromený,“ popsal narození dcerky partner Dan Carty.

Zamilovanému páru se narodila holčička Isla. Je naprosto zdravá a při porodu vážila 3,6 kilogramu. Daily Mail uvedl, že termín, který popisuje to, co se Erin stalo, se nazývá záhadné těhotenství. 1 z 500 žen na světě podle webu neví do 20. týdnu těhotenství, že je v tom.

Záhadné těhotenství

Jedna z 2500 těhotných pak dokonce neví, že je těhotná až do okamžiku, kdy začne rodit. Přesně jako se stalo v případě Erin. Ona i Dan jsou z přírůstku do rodiny nadšení, ale vůbec ho neplánovali. Nečekaně se tak budou muset poprat s radostmi i strastmi rodičovství.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

zdenekksevratiI ( 13. listopadu 2019 22:07 )

Vzhledem k tomu, že co modelka to debilka, tak bych tomu věřil

y1xcvbnm ( 13. listopadu 2019 21:35 )

a to dítě měla v té nafouklé hubě ???

Ewule ( 13. listopadu 2019 21:23 )

To je ale blbost jako vůbec se nespravila,necitila pohyby dítěte,tomuhle žádná žena která byla někdy těhotná nemůže přece věřit

marianskelazne ( 13. listopadu 2019 21:14 )

to je nejaka blbina, ne? nebo jak z jine planety...nevedet, ze je tehotna a rodi..

Zobrazit celou diskusi