Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Těhotná dívka (†13) se zabila skokem ze střechy: Znásilnili ji v dovolenkovém ráji

18. listopadu 2019
22:35

Bylo jí pouhých třináct. Dívka z thajského Bangkoku, známá pouze pod přezdívkou „Pinkie“, však v pátek v noci spáchala sebevraždu poté, co ji o čtyři dny dříve brutálně znásilnila skupina šesti mužů.

Než se k tomu opravdu rozhodla, vyfotila své nohy visící z okna a snímek poslala své kamarádce se slovy: „Jdu to udělat, miluju tě.“ Na sociální sítě ten den přidávala příspěvky podobného charakteru. V jednom z nich uvedla, že kdyby nebyla těhotná, zabila by se už dávno.

Trpěla těžkými depresemi

Její matka (45) oznámila policii, že dívenka byla krátce předtím unesena a znásilněna bangkokským gangem. Podle jejích slov toto napadení spustilo u Pinkie těžké deprese. V osudnou noc se se svou dcerou pohádala a ta vyběhla na střechu. Než ji stihla zastavit, mladá dívka skočila.

Mluvčí Thajské královské policie uvedl, že se jim podařilo identifikovat dva z násilníků, načež jednoho z nich zadrželi v jeho domě s neregistrovanou střelnou zbraní. „Oba podezřelí čelí obvinění z podílení se na sexuálním napadení dívky,“ uvedl pro zpravodaj Coconuts Bangkok.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

a-z- ( 19. listopadu 2019 07:01 )

Gynekoložka amatérka. Po čtyřech dnech od vrznutí věděla, že je těhotná.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání