Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž z ochranky Primarku znásilnil školačku (15), kterou chytil při krádeži

Zia Uddin je obviněn ze znásilnění a sexuálního zneužívání.
Zia Uddin je obviněn ze znásilnění a sexuálního zneužívání.  (Autor: Met Police)
Autor: shp - 
14. listopadu 2019
11:08

Zneužil svého postavení. Když zaměstnanec ochranky v oděvním obchodě Primark Zia Uddin chytil školačku (15) při krádeži, donutil ji pod pohrůžkou zavolání rodičům k sexu. I její kamarádky mu musely být po chuti. Na zneužívání nezletilých v londýnském obchodě se ale přišlo.

Když v roce 2017 chytil Uddin patnáctiletou školačku a její kamarádky v obchodě v londýnském Kingstonu, vzal si je k sobě do zázemí. Dívky prosily, že zboží, které jedna z nich chtěla ukrást, zaplatí.

Znásilnění a sexuální obtěžování

Uddin však řekl, že tak snadné to nebude, a mladým studentkám pohrozil trestním záznamem a tím, že je napráší rodičům, uvedl britský list The Sun. Jednu ze školaček pak podle obžaloby znásilnil a další sexuálně obtěžoval.

Uddina naprášili jeho kolegové, když se v práci začal chovat podivně. Žádal po nich, ať mažou bezpečnostní záznamy a aby byly v kontrolní místnosti vždy po ruce kondomy.

Zneužil svého postavení

Jedna z obětí u soudu vypověděla, že raději udělala, co po ní Uddin chtěl, protože se bála a myslela si, že jde o jediné východisko ze situace. „Využíval mladé dívky ve zranitelné situaci a zneužil svého postavení,“ prohlásil o něm žalobce Graham Partridge.

Byl si dobře vědom toho, kde jsou na kamerách slepá místa a dalším dívkám obviněných z krádeže telefonoval,“ dodal Partridge. Uddin tvrdí, že je nevinný a dívky lžou. Rozsudek padne příští čtvrtek.

Vyjádření Primarku

Muže v Primarku zaměstnávala agentura Brooknight Security. „Jde o děsivé utrpení pro oběti a jejich rodiny. Je nám opravdu líto utrpení, kterým si musely projít. Povaha trestného činu je šokující a znepokojivá,“ uvedl mluvčí Primarku.

dzambulka007 ( 19. listopadu 2019 18:22 )

Kdo ví, jakého etnika byly čorkařky. To se na tu znásilňovanou koukaly a čekaly? V obchodě bylo nejspíš dostatek lidí. A jestli správně chápu, tak to nenahlásily ani dodatečně, už to je pozoruhodné.
Ten zdegenerovaný prvok by měl dostat kriminál už za xicht a ti, kdo ho zaměstnanali, také.

prudentiacz ( 14. listopadu 2019 18:06 )

nějak se to přeščvrklo, měla to být odpověď na text níže

prudentiacz ( 14. listopadu 2019 18:01 )

protože evropanky jediné slyší na to, že planeta je přemnožená a neplodí... dá se pokračovat, ale toto vysvětlení je bazální

latecia ( 14. listopadu 2019 16:44 )

Zajimavy, a nejvic podvodniku, smelinaru je chlapu.

latecia ( 14. listopadu 2019 16:42 )

Vzdyt pakistanci, indove jsou stejna verbez. Tam jak vidi mladou belosku tak ji hromadne znasilni. Primitivni opice. Prave proto delal praci pri ktere se nevyzaduje mozek.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání