Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Sadista si udělal z manželky sexuální otrokyni: Musela ho uspávat souloží

Slovák si z manželky udělal sexuální otrokyni: Dostal za to dva roky vězení.
Slovák si z manželky udělal sexuální otrokyni: Dostal za to dva roky vězení.  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
30. září 2019
21:03

Měl jí dávat lásku a něhu, ale namísto toho se z manžela vyklubal hrubiánský tyran. Svou ženu fyzicky i psychicky mučil a týral. Poté si z ní udělal sexuální otrokyni, která mu musela být vždy po vůli. Vytrpěla si svoje, nakonec ale sebrala veškerou odvahu a utekla na policii.

Žena ze Slovenska si myslela, že našla životní lásku, ale vidina spokojeného života se jí rychle rozplynula. Vedle svého manžela totiž našla jenom tyranii, utrpení a obavy z toho, co přijde další den. A to přesto, že mu dávala lásku a porodila mu syna. Teror za dveřmi jejich domácnosti naplno propukl v období od října 2017 až do listopadu 2018.

Spadla na zem a tekla jí krev

Od nadávek přešel tyran velmi rychle k násilí. Stačilo, když mu žena oponovala. Dal jí facku, tahal ji za vlasy a chytil ji i pod krkem. „V přesně nezjištěném dni měsíce října 2017 poté, co mu řekla, že jejich firmě daňový úřad zrušil registraci DPH a přišli o peníze, ji udeřil do tváře, po čemž spadla na zem a zevnitř úst jí tekla krev,“ stojí v rozsudku soudu.

Martyrium ženy tím však teprve začínalo. Tyran jí zakázal normálně jíst. Pozřít směla jen suché rohlíky. Zlost si vybíjel i na synovi. Když v noci dostal záchvat kašle, nařizoval mu drsně, ať hleny vykašle. Manželka mu vysvětlovala, že jde o suchý kašel a že to nejde. I za to ji udeřil pěstí. Nejhorší okamžiky ale nastaly ve chvíli, kdy se jeho agrese přenesla do intimního života.

Když odmítla sex, následovalo anální znásilnění

Tyran, který se manželce začal hnusit, od ní vyžadoval dennodenně sex. Chtěl po ní ponižující praktiky, které se jí ani trochu nezamlouvaly, což sám dobře věděl. Když odmítla, následoval bolestivý anální styk proti její vůli. Musela mu ve všem vyhovět, orálně ho ukájet tak, jak to měl rád, a nakonec ho i uspávat nuceným sexem.

Vyčítal jí, že její vinou se jejich společná firma dostala do problémů, a proto ho teď musí poslouchat a dělat, co on řekne, aby splatila svůj dluh, přičemž se ho poškozená bála, a tak ho musela sexuálně ukájet a plnit jeho přání, například tím, že ho musí vzbudit sexem, při sexu má být jeho ku*vička,“ zaznělo dále v rozsudku. 

Nakonec musela utéct

Dne 12. 11. 2018 v ranních hodinách poté, co se mu vzepřela s tím, že nebude mít s ním sexuální styk, a chtěla odejít, přičemž ji násilím chytil pod krkem, aby neodešla, se mu vytrhla a utekla na policii,“ stojí dále ve spisu. Muž, se kterým se Slovenka v mezičase rozvedla, skončil nakonec za mřížemi. Okresní soud Malacky ho však poslal za týrání blízké nebo svěřené osoby do vězení na pouhé dva roky do věznice s minimálním stupněm ostrahy.

libormer ( 11. března 2020 12:20 )

Režim jako u nás doma ... až na to bonzování.

Wells ( 19. listopadu 2019 05:28 )

Tak ať si ho honí sám ten dobytek.

Lopez333 ( 1. října 2019 09:56 )

Umlátit takovýho uchylaka alv kriminále,

Taurus70 ( 1. října 2019 06:20 )

Proto je to definováno jako manželské povinnosti, měla mu dávat kapesne na lehčí dámy a měla klid😂😂

HledacPravdy ( 1. října 2019 03:33 )

Nechci ho omlouvat, ale s tim vynucováním sexu je to těžký. Kdyby po odpírání začal chodit za ***ma, tak je u Vás nevěrník.. A ted babo raď..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání