Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šachisté Saša (†18) a Stanislav (†27) zemřeli při fetování: Otrávili se rajským plynem!

Autor: shp - 
7. března 2020
12:46

Byli to nadějní ukrajinští šachisté, kteří spolu dokonce chodili. Úplně moudří ale nebyli. Stanislav Bogdanovič (†27) a jeho přítelkyně Alexandra Vernigora (†18) byli nalezeni mrtví ve svém moskevském bytě, kde žili. Kolem nich se válely balonky, z nichž inhalovali oxid dusný.

Oxidu dusnému se také říká lidově rajský plyn. Kromě lékařství se používá také jako rekreační droga. Podle BBC byl moskevský byt plný balonků. Oba se tak jasně otrávili. Policie prohlásila, že ve smrti páru nemá prsty nikdo další.

Saša v ruské metropoli studovala Moskevskou státní univerzitu. Stanislav byl šachový velmistr, který hrál placená online klání. Ukrajinská veřejnost ho za poslední utkání, které vyhrál za Rusko, pranýřovala. On se hájil tím, že prostě soutěží pro peníze.

Standa hrál pro prachy

„Dělám jen to, co je nejlepší pro byznys. Když nejsou žádné peněžní příspěvky, upřímně nebudu hrát za nikoho. Žiji nyní v Rusku. Bylo by ošklivé, abych jako host hrál proti těm, kteří mi poskytli vřelé přivítání,“ napsal na facebook krátce před svou smrtí.

hadisko ( 7. března 2020 17:04 )

pirátifetky! udavači mezinárodni práskači vemte si příklad!!

blah.. ( 7. března 2020 14:59 )

Kludne to mohla byt vrazda. V rusku a okoli nikdy nevies.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání