Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Profesor od Slavkova, který rozřezal milenku (†24): Pokusil se o sebevraždu!

Autor: shp - 
19. listopadu 2019
20:50

Petrohradský profesor Oleg Sokolov (63), který zavraždil a rozřezal svou mladičkou milenku – doktorandku Anastázii Ješčenkovou (†24), už nechce být mezi živými. Pokusil se totiž opět o sebevraždu, kterou vyhrožoval už od svého zatčení. Dobrovolný pokus o odchod ze světa mu však nevyšel.

V pátek 15. listopadu proběhla rozsáhlá rekonstrukce vraždy krásné Nastěnky. Při ní byl Sokolov v neprůstřelné vestě převezen z vazební věznice k petrohradskému nábřeží u řeky Mojky. Tam se totiž snažil postupně zbavit rozřezaného těla své milenky. Nepodařilo se mu to.

Rekonstrukce brutálního činu

Když z batohu házel části její mrtvoly do vody, spadl do ní, protože byl silně opilý. Když ho policisté vylovili ven, brutální vražda byla odhalena. Sokolov však v pátek nebyl policií převezen jenom na nábřeží, ale i do svého bytu, kde doktorandku 7. listopadu zavraždil po hádce.

Uvnitř bytu mu policisté sundali želízka. Sokolov, který si liboval v rekonstrukcích slavných bitev, kvůli kterým navštěvoval často Slavkov u Brna, situace využil. Pokusil se podřezat kudlou. Nevyšlo mu to. „Byl zastaven policií,“ řekl podle webu NDTV jeho právník Alexander Počujev.

Sebevražda byla jen otázkou času

Podle něj bylo jen otázkou času, než se něco podobného stane. „Oznámil své úmysly pro spáchání sebevraždy hned na začátku. Naneštěstí se o ni už pokusil,“ dodal právník. Více informací o incidentu Počujev neposkytl. Sokolov se k vraždě mladé Ješčenkové již s lítostí doznal.

adeso ( 20. listopadu 2019 13:43 )

když je někdo blbý, tak mu ani nos z Pinokia nepomůže

Monikay ( 20. listopadu 2019 11:39 )

hlavně to měl skončit předtím než ji zabil

jelenovi ( 19. listopadu 2019 23:23 )

Urcite byla stokrat hezci nez ty, zavistiva filcko

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání