Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vraždící profesor od Slavkova popsal čtvrcení Nastěnky (†24): Její otec se na pohřbu zhroutil

Autor: shp - 
18. listopadu 2019
13:47

Miloval předvádění se v uniformě Napoleona při rekonstrukcích válečných konfliktů. Ruský profesor Oleg Sokolov (63), který často jezdil do moravského Slavkova u Brna, nyní kostým vyměnil za neprůstřelnou vestu a helmu. V Petrohradu totiž při rekonstrukci ukázal policistům, jak zavraždil svou milenku Anastázii Ješčenkovou (†24). Krásku z Východu mezitím o víkendu pohřbili. Pro její blízké šlo o nesmírně bolestivý obřad.

Na petrohradském nábřeží u řeky Mojky bylo v pátek pořádně rušno. Policisté tam totiž kvůli rekonstrukci vraždy krásné Anastázie přivezli jejího bývalého milence Sokolova, který ji po hádce v opilosti brutálně zavraždil. Tělo pak rozřezal pilkou a chtěl ho naházet do vody.

Byl však namol a do řeky spadl. Poté, co ho vytáhli z vody, se k činu přiznal ve vazební věznici, kam byl umístěn. Soud mu domácí vězení vzhledem k vážnosti činu zamítl. Profesor historie, jehož milenka byla i jeho kolegyní, se musel chtě nechtě vrátit na místo činu.

Ukázal, jak se chtěl zbavit ostatků

Sokolov, jehož případ je ostře sledován po celé Evropě, byl převezen na nábřeží v doprovodu desítek po zuby ozbrojených policistů. Těm vrah ukázal, jak zacházel s ostatky své milé, kterých se chtěl zbavit v řece Mojka. Hnout se pomalu nemohl ani na krok, jak byl v obklíčení strážců zákona.

O den později – v sobotu 16. listopadu – pak ve vesnici Starověličkovskaja, která se nachází asi 2000 kilometrů od Petrohradu, proběhl pohřeb Anastázie. Příbuzní ani blízcí přátelé se neubránili slzám. Otec plakal na rakvi zavražděné, její matka se zhroutila v kostele.

Dojemný pohřeb

Obřadu se zúčastnilo několik stovek lidí. Někteří z nich dívku ani neznali. Krutost její smrti je ale zasáhla, a proto jí chtěli dát sbohem. Sokolov si nyní sype popel na hlavu. „Jsem zděšený z toho, co se stalo. Velmi toho lituji,“ prohlásil údajně podle Pluska.sk. U soudu mu to ale nebude nejspíš nic platné.

mak ( 23. listopadu 2019 11:34 )

Zakázat? Čtyři­adva­ceti­leté?­??
Dyť o tom vůbec nemuseli vědět.

cesky-novinar ( 19. listopadu 2019 10:59 )

My levičáci a celý lidský odpad si chrochtáme blahem nad takovými články.

sigmae ( 19. listopadu 2019 10:44 )

bl.be,to by Ivana Gottová si nesměla vzít Gotta, herečka Mihulová režiséra Kachyňu atd,ne každýbohatý dědek je uchyl

sigmae ( 19. listopadu 2019 10:42 )

ale kulové, to by Ivana Gottová si nesměla vzít Gotta, herečka Mihulová režiséra Kachyňu atd, né každý bohatý dědek je uchyl, btw na Novinkách je o vraždé krásné dívky psychopatickýcm odmítnutým nápadníkem ( mladým)
http­s://ww­w.no­vinky­.cz/kr­imi/­clanek­/vedel-ze-se-kamarad-chysta-vrazdit-nic-neudelal-40304055?dop-ab-variant=100&seq-no=1­&sou­rce=hp­&utm_s­ource­=www­.sez­nam.cz­&utm_m­edium=z-boxi­ku&ut­m_cam­paig­n=nu­ll

y1xcvbnm ( 18. listopadu 2019 18:06 )

že se rodiče nehroutili když mladá holka dělala ku.r.vu starému dědkovi ???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání