Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Brutální vražda ženy (†58) v Nové Vsi: Bratr doplnil šokující svědectví!

Aktualizováno -
20. listopadu 2019
14:52
Autor: yks - 
20. listopadu 2019
10:15

Policie od středečního rána vyšetřuje vraždu 58leté ženy, k níž došlo v Nové Vsi v okrese Praha-východ. Před jedním domem tam našli tělo ženy s rozbitou hlavou. Muži zákona podezřelého zadrželi. Bratr oběti poskytl svědectví, které přináší nové, šokující informace. 

„Středočeští kriminalisté řeší od středečního rána případ vraždy v Nové Vsi na Praze–východ. Před jedním z bytových domů byla nalezena bez známek života 58letá žena s četnými poraněnými v oblasti hlavy, které si nemohla způsobit sama,“ uvedla mluvčí středočeské policie Vlasta Suchánková.

Podle mluvčí na místě v současné době pracuje krajský policejní výjezd, policisté zajišťují stopy, důkazní materiál, současně také probíhá šetření v okolí bydliště ženy a další úkony ke zjištění všech okolností násilného činu.

„V souvislosti se smrtí ženy již kriminalisté zadrželi muže, který je z násilného činu podezřelý. Ten je v současné době v režimu zadržení a policisté s ním provádějí úkony trestního řízení,“ sdělila mluvčí. Jak Suchánková uvedla, u ženy bude nařízená soudní pitva ke zjištění příčin smrti.

Podle zjištění Aktu.cz stály za tragédií dlouhodobé sousedské neshody.

Pro Aktu.cz promluvil krátce po činu bratr zavražděné ženy, který doplnil šokující informaci. Podle něj mezi údajným útočníkem a jeho příbuznou už jednou ke krvavému konfliktu došlo. 

„Nebyla napadena poprvé, už se to stalo před pěti lety, také sečnou zbraní (údajně mačetou, pozn. red.) a měla vážná poranění. Okresní soud pro Prahu-východ pana pachatele odsoudil k podmíněnému trestu. Takže vlastně neměl žádný trest. Dál se tady mohl pohybovat, vyskytovat. Zaplatil nějakou směšnou pokutu. Nic víc,“ řekl muž, podle kterého byl soused podivín a blázen. 

„Údajně si na ni počkal ráno, když šla do práce a zavraždil ji,“ dodal zdrceně.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání