Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dívka (19) uškrtila v psychiatrické léčebně v Kosmonosech ženu. Policie případ vyšetřuje jako vraždu

Autor: ČTK, shp - 
6. října 2019
15:29

Policie vyšetřuje sobotní úmrtí pacientky v psychiatrické nemocnici Kosmonosy u Mladé Boleslavi jako vraždu. Podezřelou je devatenáctiletá žena.

ČTK to řekl mluvčí středočeských policistů Pavel Truxa. Útočnice je stejně jako zavražděná pacientkou nemocnice. Truxa již v sobotu uvedl, že není vyloučeno, že ženu někdo zabil. Policie nařídila soudní pitvu, která se uskuteční v pondělí.  

V souvislosti s podezřelým úmrtím v Psychiatrické nemocnici Kosmonosy zahájili středočeští kriminalisté úkony trestního řízení pro zločin vraždy,“ řekl Truxa. Aktu.cz uvedlo, že dívka měla druhou pacientku uškrtit. Proč, není jasné.

dvorece ( 12. října 2019 08:54 )

Ptám se - řádění duševně nemocných je většinou absták po drogách, protože správně léčený schizofrenik nevraždí. Kdyby byla na svobodě, řeknu - stalo se to proto, že nebrala léky...Jak je možné, že přímo v PL je také neberou ? Jinak zdravotníky v PL bych platila nejlépe, protože jsem vyrostla v rodině těžkého schozofrenika a vím, co ti lidé umí...jde vám O ŽIVOT A ZDRAVÍ a to by mělo být vidět i na jejich platech.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání