Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Miroslav (†48), který měl ve spánku ubodat manželku (†47) a syna (†15): Spáchal sebevraždu

Autor: shp - 
31. srpna 2019
15:39

Podle obvinění ubodal v žilinském paneláku na konci února svou manželku Andreu (†47) a syna Lukáše (†15), když spali. Podle známých tak chtěl vyřešit existenční problémy. Pak se Miroslav pokusil zabít sám. Nepovedlo se mu to. Nyní však dílo zkázy dokonal. Sebevraždu spáchal ve vazební věznici, kde čekal na soud.

Z dvojnásobné vraždy obviněný Miroslav byl umístěn do nemocnice pro obviněné a odsouzené v Trenčíně. V zařízení si podle informací TV JOJ, které potvrdil žalobce z Krajské prokuratury Žilina, sáhl na vlastní život.

Byla to sebevražda

Mohu potvrdit, že došlo k úmrtí obviněného ve věznici pro obviněné a odsouzené v Trenčíně. Věc je předmětem dalšího vyšetřování, pravděpodobně však obviněný zemřel v důsledku dokonané sebevraždy,“ řekl prokurátor Matúš Harkabus.

Poprvé se Miroslav pokusil o sebevraždu už v únoru. Stalo se tak v žilinském bytě, který měl pronajatý. Právě tam našli policisté zavražděnou jeho manželku i syna. Nožem, kterým je dle všeho sprovodil ze světa, se chtěl zabít i sám.

Hrozilo mu doživotí

Bodnořezné rány však nebyly smrtelné. Muž pak sám přivolal policii. „Vyšetřování jsme ukončili návrhem na podání obžaloby muže, který byl poté z vraždy obviněn,“ uvedla policejní mluvčí Jana Balogová. Miroslavovi hrozilo za čin doživotí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání