Známý moderátor Honza Musil, jenž si v prosinci 2018 podle svých vlastních slov zlomil páteř, devět žeber a propíchnul plíci, nedávno oslavil své „první narozeniny“. Nejenom, že se z vážného zranění jako zázrakem zotavil během pár týdnů, kdy se musel učit znovu chodit, ale díky tomuto varovně zdviženému prstu od osudu samotného si uvědomil, jak je život krátký. A začal si mnohem více vážit času stráveného se svými nejbližšími: například se svým životním partnerem, o dvaadvacet let mladším manželem Jakubem Bialým (30), či s dcerami a jejich potomky.

Právě jedna z jeho dcer, Lucie (35), ho teď učiní dědečkem. A ne poprvé! „Třetí vnoučátko je na cestě, a jak je vidět, maminka Sáry (Lucie) si to užívá, a my s ní,“ liboval si Musil na sociálních sítích a sdílel fotku, na níž společně s Jakubem pózuje vedle nastávající maminky. Lucie, jíž se na povedené momentce rýsuje pod bílým tričkem už pořádný těhotenský pupík, ho učinila dědečkem už v roce 2016, kdy porodila dceru Sáru (4), a jeho druhá dcera Veronika (31) přivedla na svět vnoučka Jakuba (2) o dva roky později.

VIDEO: Honza Musil se oženil s mladým fešákem! Svatbu mu odsvědčila exmanželka

Video
Video se připravuje ...

Honza Musil se oženil s mladým fešákem! Svatbu mu odsvědčila exmanželka. Blesk - David Turek

S krásnou novinkou se Musil, co se začal objevovat na televizních obrazovkách už od raných devadesátých let, kdy moderoval talk show Áčko na Nově, pochlubil minulý víkend. Právě jeho vnučka Sára totiž slavila narozeniny „nejen s maminkou a tatínkem“. „Bylo to fajn odpoledne a kytička od dědečků prý potěšila,“ zdůraznil na facebooku známý bavič, jenž vzdor své homosexuální orientaci považuje svoji bývalou manželku za „ženu svého života“. „Jsme rodina. Máme úžasné dcerky, správná vnoučata a bezvadné partnery. Jsem šťastnej chlap, pyšnej táta a praštěnej dědeček,“ liboval si v den pětatřicátého výročí sňatku na internetu.

Mimochodem, do svatby s Ivetou, kterou poprvé viděl jako jedenáctiletou holčičku a okamžitě mezi nimi přeskočila ona pověstná jiskřička, se hrnul tak rychle, že se musel se svou nastávající paní nechat zplnoletit. A přestože je uznávaným moderátorem, který se po nedobrovolných koronavirových prázdninách opět vrhl do natáčení nejnovějších dílů Nebezpečných vztahů a jejich pokračování, pořadu Jak to dopadlo?!, je vyučeným kuchařem – číšníkem. S mikrofonem v ruce mu to ale jde jistě mnohem lépe nežli s vařečkou, co myslíte?

VIDEO: Moderátor Honza Musil: Jsem gay kvůli Křemílkovi s Vochomůrkou a Bolkovi s Lolkem!

Video
Video se připravuje ...

Moderátor Honza Musil: Jsem gay kvůli Křemílkovi s Vochomůrkou a Bolkovi s Lolkem! Petr Macek, Petr Soukup,Jan Jedlička, Markéta Reinischová

Fotogalerie
41 fotografií