V nemocnici, kde byl několik týdnů, se po třech náročných operacích musel znovu učit sedět a chodit. Rok od pádu je Honza Musil ve skvělé kondici, ale stále musí rehabilitovat a cvičit.

Den jako každý jiný a přitom sváteční. Mám svoje první narozeniny a tak si je užívám jak jen to jde! Kdo neví, skoro na mně nic nepozná! Lékaři, sestřičky, fyzioterapeuti a zdravotní personál ve Vinohradské nemocnici a v Motole udělali kus práce! A potom podpora Jakoubka, rodiny, nejbližších přátel a vás všech dokonala to, kde jsem dnes! Děkuji vám,“ napsal na sociální síť moderátor, který o svém úraze své fanoušky informoval až po dvou týdnech, co byl v nemocnici.

Nehoda, při které spadl Musil z žebříku a vážně se poranil, se stala 21. prosince. „Stalo se to v garáži, kam šel Honza pro květináč, protože dostal vánoční růži. Musel vylézt do patra a ve chvíli, kdy byl na žebříku, mu to podjelo a spadl. Zlomil si páteř, devět žeber a propíchl plíci,“ popsal Musilův partner Jakub Gareth Bialý. Honza si prošel peklem, několikrát ztrácel naději, že se ještě někdy postaví na nohy, ale stalo se. Tři operace, kolotoč rehabilitací a Honza je zpět.

VIDEO: Honza Musil po třech operacích zase chodí! Podívejte se na jeho první kroky!

Video
Video se připravuje ...

Honza Musil po třech operacích zase chodí! Podívejte se na jeho první kroky! Facebook

Fotogalerie
27 fotografií