„Po druhé operaci je mi dnes už konečně líp... (nesnáším narkózy). Je mi po nich blbě a nemám chuť k jídlu," popsal na Instagramu Musil svůj aktuální stav po druhé operaci. Ta proběhla už po převezení z JIP do jiné nemocnice, kde měl začít s rehabilitací.

Z prognóz lékařů sice není moderátor vůbec nadšený, protože jak sám prozradil, může se stát, že se na nohy už nikdy nepostaví a skončí na vozíčku. V minulosti už ale pozitivním přístupem dokázal porazit leukémii, a tak si chmury nepřipouští ani teď a rozhodl se začít se cvičením.

„Teď už mám v pelechu motoped, což je kolo, které šlape za vás, ale můžete to zkusit i vy sami. Děkuji za vzkazíky a zprávy! Teď se těším na Kubíčka, který je tu každý den! Zlatej kluk. Odpoledne vám uděláme selfíčko," poděkoval za pozdravy moderátor.

Motoped, jak píše Musil, je rehabilitační léčebný přístroj, který slouží k aktivnímu i pasivnímu procvičování dolních, popřípadě i horních končetin. Pravidelné cvičení na tomto přístroji je vhodným doplňkem k celkové individuální rehabilitaci u široké škály pacientů.

Díky něm se snad Janův stav zlepší. Ovšem po nešťastném pádu, při kterém si zlomil páteř a devět žeber a propíchl plíci, má ale před sebou ještě stále náročnou cestu k uzdravení. 

VIDEO: LESK! Vážný stav Honzy Musila, může skončit na vozíčku! A Rychtář má další problém

Video
Video se připravuje ...

Vážný stav Honzy Musila, může skončit na vozíčku! A Rychtář má další problém Blesk TV

Fotogalerie
61 fotografií