Moderátorka a Česká Miss roku 2013 Gabriela Lašková se na konci dubna rozloučila společně s kolegou Matějem Misařem (27) s Velkými zprávami na Primě. Na rozdíl od mladého moderátora to pro ni ale není v televizi definitivní konec a nový zpravodajský kanál CNN Prima News s Gábinou počítal a počítá v ranním vysílání Nový den. Čeká ji proto jen pauza mateřská spojená s těhotenstvím a narození druhého miminka, které se pomalu ale jistě blíží.

Během požehnaného stavu si stejně jako jiné ženy musí projít i méně příjemnými okamžiky. Jedním z nich byla návštěva lékaře, která měla u Gábiny Laškové vyloučit obávaný těhotenský diabetes. Test, který by měla každá nastávající maminka absolvovat, spočívá ve vypití speciální tekutiny, takzvaný OGTT (orální glukózový toleranční test). A s tím měla moderátorka, jak sama na instagramu přiznala, nemalý problém.

„No, poslední zkušenost nebyla zrovna pozitivní, tohle ve mně posledně vydrželo asi tak 15 minut,“ přiznala Gábina s tím, že podruhé už věděla, do čeho jde. „Tentokrát jsem měla respekt, pila pomalu a s trochou studeného obkladu jsem to zvládla. Hurá! Pro někoho je to nic, ale pro můj žaludek... no nic, dopadlo to dobře a to je hlavní,“ raduje se Lašková, čímž patrně myslí i samotný výsledek testu, který tak pravděpodobně cukrovku vyloučil.

VIDEO: Těhotné Parmová a Lašková ze CNN Prima News: Může za to Bouček?  

Video
Video se připravuje ...

Těhotné Parmová a Lašková ze CNN Prima News: Může za to Bouček? David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
32 fotografií