Světoznámá návrhářka dětského oblečení Pepa Gonzalezová, zakladatelka londýnského řetězce Pepa & Co, se magazínu Hello! svěřila, že je v jiném stavu. Svého vymodleného prvního potomka očekává se svým manželem Mikem Hoarem (42), a přijít na svět by měl už v červenci. Díky koronavirové karanténě se jí tak podařilo těhotenství utajit až do sedmého měsíce. Přestože si její miminko zatím hoví pod jejím srdcem, už teď není pochyb, že půjde o nejlépe oblečené dítko v Anglii.

Gonzalezová totiž patří mezi věhlasné módedámy a je známá svým lehce staromódním stylem. Tahle talentovaná žena, která se může počítat mezi blízké přítelkyně Kate Middletonové (38), manželky prince Williama (37), dokonce oblékala malé družičky na svatbu Pippy Middletonové (36) v roce 2017 a také na veselku princezny Eugenie (30) o rok později. Mimo jiné se postarala i o rozkošný outfit malého prince George a princezničky Charlotte – to ona je autorkou půvabných šatiček s barevným opaskem a vyšívaných košilek pro chlapečky, na které se můžete podívat do naší galerie.

Radost z nového života, který jí roste v těle, s ní nyní sdílí právě i Kate, která do nádherných, trochu retro svetříků a šatiček od společnosti Pepa & Co strojí své tři děti i mimo společenské události. Pepa, která původně pochází ze španělské Andalusie, se o svém požehnaném stavu dozvěděla v prosinci. „Byli jsme hrozně šťastní a celé Vánoce jsme strávili mluvením o miminku,“ prozradila krásná nastávající maminka Gonzalezová.

VIDEO: Svatba Pippy Middletonové s Jamesem Matthewsem (44)

Video
Video se připravuje ...

Svatba Pippy Middleton: Podívejte se, jak to vypadalo na královské veselce! Reuters

Fotogalerie
45 fotografií