Krásná modelka Alena Šeredová je sice maminkou dvou chlapečků, Davida Leeho (10) a Louise Thomase (12), jejichž tátou je slavný fotbalový brankář Gigi Buffon (42), vysněné dcerky se dočkala až se svým současným partnerem, italským miliardářem Alessandem Nasim (46). Dívenku šťastní rodiče pojmenovali Vivienne (a druhým jménem Charlotte) a jak Alena na facebooku sama psala, narození dívenky pro ni bylo splněným snem.

Nyní na internet nahrála fotku, která opravdu dojímá – jedná se o neskutečně něžné selfíčko, na němž nenalíčená Alena ve slunečních brýlích drží v náručí své rozkošné miminko, z něhož je vidět jenom čupřinka na hlavě. A jak se zdá, po svém tatínkovi s italskými kořeny podědila Vivienne tmavé a husté vlásky! Snímek půvabná brunetka popsala italsky jenom třemi slovy: „ty a já“. Český hashtag „my dvě“ byl pak v podobném duchu. Jakákoliv další tklivá prohlášení byla při pohledu na tuhle mateřskou idylku ostatně zcela zbytečná…

Není nejspíš divu, že se to pod fotografií jenom hemží dalšími a dalšími gratulacemi. „Nic nemůže konkurovat oné radosti, štěstí a lásce, když držíte v objetí své nádherné stvoření, svou malou princeznu! Ještě jednou gratuluji, má drahá,“ psala Aleně například jedna její italská fanynka.

A nechyběla ani slova plná pohnutí od českých hvězd, například herečka Daniela Šinkorová (47) reagovala (v italštině, aby její komentář ocenili i Alenini příznivci z Itálie) větičkou „jako v pohádkách“. A s tím rozhodně nelze nesouhlasit.

Gratulace k dcerce neberou konce a modelka se dokonce pochlubila přáním a dárky, které jí poslal český konzulát v Miláně. A nezapomněla za vše veřejně poděkovat.

VIDEO: Takhle popřela spekulace o těhotenství již v roce 2017.

Video
Video se připravuje ...

Modelka Alena Šeredová promluvila o těhotenství! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
64 fotografií