Na sociálních sítích celý nedělní večer i následující pondělní ráno vládla SuperStar a všichni diváci se tam živě dohadovali o tom, kdo měl či neměl postoupit do superfinále. Někomu například bylo proti srsti, že v soutěži i nadále pokračuje Giovanni Ricci, který někomu připadá přeslazený či afektovaný.

Názory se dost různily i na soutěžící Esther a někoho zase překvapilo, že velký favorit soutěže Timotej Májský se nakonec ocitl mezi odpadlíky. „Velká škoda Timoteje, neskutečný hlas,“ posteskl si někdo na facebooku, ale jiní diváci měli zase radost, jelikož jim mladík, kterého v předešlých kolech dost drsně zkritizoval porotce Pal'o Habera (58), byl nesympatický.

Hodně diváků přiznalo, že fandí soutěžící Dianě, ale právě její vystoupení řadu z nich zklamalo nejvíc. Ne však její vinou. „Bohužel to tentokrát nezvládl zvukař,“ mínil kdosi na facebooku a jiný komentující přizvukoval, že zvukař byl snad amatér a celou písničku tak soutěžící číslo 10 pokazil. „Nejhůř ozvučená SuperStar v historii,“ mínil dokonce kdosi. 

Dalším divákům pak také lezlo krkem to, že soutěž se obešla bez moderátora, ale zato nechyběly dlouhé reklamy. Navíc jsme nahlédli i do rodin jednotlivých soutěžících přes skype, což také mnozí fanoušci hodnotili jako zbytečné. Zvláště s ohledem na to, že Novu už na závěr tlačil čas, a tak někteří soutěžící nemohli zazpívat celé písně! „Na samý závěr se spěchalo jak na vlak!“ tvrdil někdo. „Taky mě dost mrzí, že Nova usekla konec. Snad to do finále všichni na Nově doladí po našich negativních připomínkách,“ doufal kdosi na facebooku.

I přes negativní reakce je však pěvecká soutěž stále velmi populární, a v neděli tak obsadila druhou příčku ve sledovanosti, jelikož ji sledovalo 858 tisíc diváků starších 15 let. Soutěž předběhla jen Česká televize s nenáročným rodinným filmem Tady hlídám já s mluvícím jezevčíkem.Tu si pustilo 997 tisíc lidí. Všechny teď ale nejvíc zajímá, jak to dopadne příští týden a kdo se stane další SuperStar.

5 finalistů má šanci

  • Martin Schreiner
  • Diana Kovaľová
  • Barbora Piešová
  • Dominika Lukešová
  • Giovanni Ricci

Vypadli ze soutěže: Timotej Májský, Esther Lubadika, Julia Kramárová, Michal Šafrata, Lucia Bikárová

VIDEO: SuperStar: To byla psychiatrie! Chtělo se mi blít! Kat Palo tvrdě zkritizoval soutěžícího

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: To byla psychiatrie! Chtělo se mi blít! Kat Palo tvrdě zkritizoval soutěžícího TV Nova

Fotogalerie
53 fotografií