Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hvězda instagramu Marina čeká dítě s nevlastním synem: Jejich nové video vzbudilo vášně!

Autor: jel - 
18. června 2020
13:38

Před nějakou dobou vyvolala na sociálních sítích rozruch instagramová hvězdička Marina Balmaševa (35), která začala žít se svým nevlastním synem Vladimírem (20). Toho Marina vychovávala od jeho sedmi let. Nyní s ním však čeká dítě! Chvíli, když mu sdělila, že je těhotná, natočila na video.

Video Marina zveřejnila na svém instagramovém profilu, kde má neuvěřitelných 411 tisíc sledujících. Mezi nimi jsou lidé, kteří jejich zvláštnímu vztahu fandí, ale také ti, kterým jejich láska připadá zvrácená. Na videu budoucí maminka podává Vláďovi těhotenský test a ten, když zjistí, že je jeho přítelkyně těhotná, tak jí s úsměvem objímá.

„Promiň, ale proč bych měla plakat sama? Plačte se mnou,“ napsala k videu instagramová celebritka. Její video vidělo obrovské množství lidí a nezůstalo bez odezvy. „Chci se přiznat, když jsem objevila tvůj kanál, byla jsem v šoku, ne v pozitivním slova smyslu. Potichu jsem vás odsoudila,“ píše uživatelka Kate. „Když ale vidím vaše dojemné příběhy a upřímnou radost, moje srdce pookřálo. Kdo jsem já, abych vás soudila,“ dodala.

Video  Marina čeká dítě s nevlastním synem: Natočila dojemné video, jak mu těhotenství oznamuje  - Instagram
Video se připravuje ...

Marina byla provdaná za Vladimírova otce Alexeje a pomáhala mu jeho syna vychovávat od roku 2007. Navíc měl pár také pět adoptivních dětí. Když Vláďa dospěl, vztah mezi ním a nevlastní matkou se zcela změnil.

Alexej kvůli podivnému vztahu svého syna a bývalé manželky zuří. Podle něj měla dvojice sex klidně v době, kdy byli s Marinou ještě spolu a on byl doma! Navíc Marina se svým bývalým měli pět adoptivních dětí, ty nyní žijí u Alexeje. Někteří uživatelé instagramu se na Marinu zlobí, že se na svého bývalého i děti vykašlala. „Jak jste mohla opustit svého manžela i s dětmi, když s vámi byl tak dlouhou?“ ozvala se jedna z fanynek.

josefvyskoc ( 10. července 2020 08:37 )

Nedivím se, že ji napumpoval bříško, je moc hezká. Ale časem si najde nějakou mladší a ještě hezčí! Tak to v tom životě chodí. Tak hodně štěstíčka!

Zobrazit celou diskusi