Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Královnu krásy (†24) zastřelili před očima jejího táty: Proč musela Najeebat zemřít?

Autor: shp - 
9. dubna 2021
20:40

Byla mladá, krásná, chytrá a měla celý život před sebou. Proč musela zemřít, nikdo dosud neví. Původem nigerijskou královnu krásy Najeebat Suleovou (†24) zastřelili ve Filadelfii před domovem jejích rodičů.

Najeebat Suleová (†24), které její kamarádi a příbuzní říkali Najee, byla zastřelena 12. března v 6 vpodvečer jen pár kroků od domu její rodiny na adrese Frankford Avenue 8800. Téměř tři týdny po tragédii nezná policie motiv krvavého činu a nezatkla ani žádného podezřelého. Rodiče zastřelené krásky se skrývají na tajné adrese, protože se bojí o své životy.

Nedokážu přijít na nikoho, kdo by ji chtěl zabít,“ řekla blízká kamarádka zavražděné dívky Habibat Magajiová webu The Philadelphia Inquirer. Obě mladé ženy strávily noc před tragédií v domě Magajiové, jedly dobroty a dívaly se spolu na Netflix. Méně než o 24 hodin později seděla Suleová ve svém voze Toyota Corolla a se svou kamarádkou si vyměňovala zprávy. V tom k ní přistoupil muž.

Otec pronásledoval vraha

Neznámý útočník vytáhl zbraň a několikrát po Suleové vystřelil. Otec Adewale Sule slyšel výstřely a když vyšel z domu, spatřil muže, jak zasáhl jeho dceru naposledy. „Viděl jsem chlapa, jak střílí na mou dceru. Vystřelil poslední střelu a já jsem ho pronásledoval. Běžel zpátky do svého auta,“ vypověděl zdrcený otec. Suleová byla převezena do nemocnice. Tam už jí ale bohužel nedokázali pomoci.

Po 30 minutách ji prohlásili za mrtvou. „Všechny mé děti pláčou dennodenně kvůli své velké sestře. Opravdu jim chybí,“ prohlásila maminka Tawakalitu Suleová. Po dívce zůstali dvě sestry a rodiče. „Byla velmi talentovaná, chytrá a legrační,“ řekla televizi 6 ABC jedna ze sourozenkyň. Jelikož příbuzní nevědí, proč k útoku došlo, policisté je přemístili do utajené lokace.  

Rodina emigrovala do USA z Nigérie

Rodina Suleových emigrovala z rodné Nigérie do americké Filadelfie na začátku nového tisíciletí. Na West Chesterské univerzitě získala Naje titul z veřejného zdravotnictví. Ve studiu byla velmi úspěšná. V roce 2019 se pak stala vicemiss soutěže Miss Nigeria International. Podle přátel milovala ze všeho nejvíc cestování a nakupování. Snad získá brzy policie nějakou stopu...

Video: Brutální vraždy stopařek

illyria ( 9. dubna 2021 21:44 )

To je teda jméno.D Krásná mi teda vůbec nepříjde... Ani postavou ani obličejem....

krtek. ( 9. dubna 2021 20:47 )

a autora nezabanujou

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání