Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexy letušku (†23) našli uškrcenou v hotelu: Milenec ji zabil kvůli žárlivosti

Autor: shp - 
14. července 2019
18:43

Ruská kráska Albina Muchametzjanová (†23) netoužila po ničem jiném, než aby se stala letuškou. Její sen se splnil. Z rodného města Naberežnyje Čelny se přestěhovala do Moskvy a začala pracovat jako stevardka. Byla úspěšná a oblíbená. Její život byl však násilně ukončen. Tělo letušky bylo nalezeno oblečené ve vaně hotelového pokoje bez známek života.

Jak uvedl britský web Mirror, Alina byla nalezena uškrcená v moskevském hotelu nalézajícím se u mezinárodního letiště Vnukovo. Ležela ve vaně, ale byla oblečená. Vše nasvědčuje tomu, že byla zavražděna. Podezření padlo na jejího milence Nikitu Enina (25).

Milenec se stal vrahem

Toho ale kamarádi ani rodina Albiny neznají. Podle jedné z vyšetřovacích teorií se s ním letuška dala dohromady přes seznamovací aplikaci. Personál hotelu ho viděl 24 hodin před tím, než zmizel taxíkem neznámo kam. To si na recepci prodlužoval pobyt v pokoji a zase šel hned pryč.

Nikita ale dlouho spravedlnosti neunikal. Dopaden byl na útěku. Přiznal se, že vraždil ze žárlivosti. Alina pracovala jako letuška pro aerolinky I Fly, se kterými pracovně létala kromě ruských měst i do Číny a Vietnamu. Z její smrti zdrcení kamarádi ji popsali jako veselou a temperamentní. „Vždy si přála stát se letuškou,“ řekla jedna z jejích kamarádek.

Práce letušky byla jejím snem

Byl to skutečně její sen. Pracovala pro tuto společnost tři měsíce. Vždycky, když jsme ji viděli, nikdy se nepřestala smát,“ pokračovala. „Neměla přítele. Vždycky jsem se jí ptala na soukromý život, ale ona pokaždé odvětila, že je příliš brzy na to myslet,“ uzavřela kamarádka zavražděné letušky.

Pohybovenadany ( 15. července 2019 02:53 )

A blesku , jak je to sTerezkou ? Hygienické potřeby, Rychlé šípy , omalovánky, plastelínu , modurit ? Je spokojená ?

rbwtrnava ( 14. července 2019 22:42 )

neprehliadnite... jej priatel - moslim, dost isto aj dzihadista vid foto. ona pravdepodobne tiez

Margita Mikova ( 14. července 2019 22:37 )

O mrtvích jen dobře...

Taurus70 ( 14. července 2019 21:53 )

Evidentne je krasa subjektivni pocit s timto se rozhodne neztotoznuji,krasna zena vypada rozhodne jinak🤐🤐🤐

centrum ( 14. července 2019 20:45 )

Někomu se možná líbí obrovský zadek, kaceří pysky, priblblý výraz obličeje ... mne to ale prijde odpudivé. S krásou to nemá pranic společneho.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání