Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Milenec uškrtil Taťjánu (†24) a pohřbil ji pod tunou betonu: Chtěla, abych se rozvedl, hájil se

Autor: ital - 
17. června 2019
18:44

Ženatý Vasilij Mangošvili (31) pozval svou milenku a matku tří dětí Taťjánu Muchorotovovou (†24) do svého bytu, aby tam spolu měli sex. Po milostných hrátkách ženu uškrtil, její tělo spálil a pohřbil ho pod vrstvou betonu. Rozlítilo ho prý to, že po něm Taťjána požadovala, aby se rozvedl a odešel od své ženy k ní. Brutalita jeho reakce neznala mezí.

Okouzlující vdova a matka tří dětí Taťjána Muchorotovová (†24) se přes ruské sociální sítě seznámila s ženatým Vasilijem Mangošvilim (31). V říjnu loňského roku ji muž pozval do svého bytu ve městě Stavropol v Rusku, aby spolu měli sex, zatímco jeho manželka byla mimo domov. Jejich milostné hrátky však skončily děsivým zločinem.

Taťjána zřejmě Vasilijovi vyhrožovala, že se o jejich milostném románku dozví jeho manželka, pokud se s ní nerozvede. To vedlo k zuřivé hádce, během níž Vasilij Taťjánu zbil a poté zardousil. „Když se žena přestala bránit, hodil její tělo do studny, kterou zaházel rozdrcenými kameny a zalil betonem,“ sdělila místní média.

Další zdroje uvádějí, že vrah ještě před tím mrtvé tělo zapálil. Policii zalarmovala znepokojená Taťjánina matka poté, co se její dcera nevrátila z rande domů. „On jí zavolal a pozval k sobě domů,“ sdělila žena. „Tam ji zbil. Měla zlomeniny a také našli známky asfyxie (přerušení dodávky kyslíku do organismu, pozn. red.). Potom její tělo zapálil,“ dodala.

Truchlící matka řekla, že když odkryli beton a našli tělo její dcery, nemělo žádné vlasy ani obočí. „Nemohla jsem uvěřit tomu, že je to ona. Nevím, proč mou dceru takto mučil,“ zoufala si žena. Dceřin mobil ležel v šachtě vedle zohaveného těla. 

Z říjnového zločinu se soudu podařilo Mangošviliho usvědčit. Ostatně už dřív v poutech ukázal policii místo činu a ke všemu se přiznal. Taťjána měla pětiletého syna a dvě dcery ve věku 3 roky a 8 měsíců. Vasilij dostal za svůj odporný čin 9 let za mřížemi.

babickavenus ( 18. června 2019 23:58 )

Tak to převzali na uk.glbnews.com...

babickavenus ( 18. června 2019 23:43 )

Že to Bleskouni,tak nějak úplně celé, vylhali..... ...????

Makusanys ( 18. června 2019 07:54 )

Za vraždu trochu nízký trest.Dozivoti bez možnosti propusteni,co horšího než vraždu a ještě plánovanou může člověk udělat?To je směšné!

Benu ( 18. června 2019 06:00 )

Chtěla jsem jen vzkázat redaktorům Blesku, že na fotografii je Hurrem Sultan která zemřela roku 1558 ma byla to manželka Sultána Sulejmana. Herečka která je na fotce je Meriem Uzerli a je to německo-turecká herečka... Příště lepší příprava.

urim ( 17. června 2019 22:55 )

Rusko je země neomezených možností. Tohle není trest za vraždu,ale výsměch. Kdoví kolik to vraha stálo?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání