Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vyšetřování smrti modelky a učitelky Violy (†34) definitivně skončilo: Nečekaný krok příbuzných!

Autor: shp - 
18. března 2021
18:14

Vyšetřování je nadobro u konce. Slovenská policie uzavřela případ podivné smrti někdejší modelky a učitelky Violy M. (†34), kterou našli dělníci bezvládně ležet v bratislavském přístavu. Nyní je už definitivně jasné, proč kráska zemřela.

Ukončení vyšetřování potvrdil prokurátor a mluvčí Krajské prokuratury v Bratislavě Matej Izakovič. „V trestní věci Violy M. je dnem 2. března právoplatné usnesení vyšetřovatele o zastavení trestního stíhání, protože v zákonem stanovené lhůtě nebyla proti uvedenému usnesení podaná stížnost,“ řekl webu Nový Čas. Odvolat se mohli pozůstalí.  

Proč nepodali pozůstalí stížnost?

Jak dodal portál Pluska.sk, postup rodiny je velmi nečekaný. Příbuzní totiž s předběžnými výsledky vyšetřování nesouhlasili. „Bojí se, že by se nedočkali spravedlnosti?“ táže se web. Vyšetřování nakonec ukázalo, že ve smrti Violy, která zemřela v listopadu 2019, nemá prsty nikdo další. Spekulovalo se přitom, že byla zavražděna a znásilněna.

Jako příčina smrti bylo stanoveno selhání činnosti srdce způsobené embolií. Podle znalců opakovaně sama spadla, na její smrti se mohlo také podepsat nebo ji i urychlit to, že byla silně podchlazená. Jakýkoliv sexuální útok na ženu byl vyloučen. Během rozsáhlého vyšetřování bylo vyslechnuto 80 svědků a zabezpečeny byly video materiály z míst, kde byla Viola nalezena.

Zemřela při převozu do nemocnice

Violu našel ve zbídačeném stavu nad ránem dělník v bratislavském přístavu. Svíjela se v agónii a byla silně podchlazená. Přivolaní záchranáři se ji snažili zahřát a zachránit, ale jejich snaha byla již marná. Zranění, která Viola utrpěla, byla příliš vážná. Zemřela při převozu do nemocnice. Bratislavou pak obcházel strach z toho, že se v ní pohybuje vrah. Tak tomu ale nebylo.

Video  Záhadná smrt krásné učitelky Violy: Případ se ubral k nečekanému konci  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání