Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dívka (†13) se prý pohádala s mámou kvůli domácím úkolům: Po pádu z okna paneláku zemřela!

Autor: shp - 
5. února 2021
21:03

Nesmírná tragédie se odehrála v Bělehradské ulici na košickém sídlišti Ťahanovce. Z okna paneláku tam podle všeho vyskočila teprve třináctiletá dívka. I když se jí snažili na místě dopadu policisté i zdravotníci oživit, bohužel se to nepovedlo. Školačka svým zraněním podlehla. Na začátku přitom zřejmě stála hádka kvůli domácímu úkolu!

Nesmírná tragédie se odehrála ve středu. Důvodem sebevraždy mladého děvčete měly být domácí úkoly, uvedl web Noviny.sk. Portál Pluska.sk doplnil, že tomu tak skutečně bylo a dívka se k činu uchýlila po hádce s matkou.

Video  Dívka (†13) prý kvůli domácím úkolům vyskočila z okna paneláku: Po dopadu zemřela!  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Osudná hádka s matkou

S dcerou se dostala Slovenka do konfliktu právě kvůli domácím úkolům, které nechtěla dělat, i když měla špatný prospěch ve škole. Po pádu se dívku snažili oživit nejprve policisté a pak i přivolaní záchranáři, ale bohužel marně. Její zranění byla příliš vážná.

Rodina u nás bydlela v podnájmu. Nejdřív jsme se dozvěděli, že se děvče pohádalo s mámou a s pláčem odešlo do svého pokoje. Když matka za několik minut přišla za dcerou, že se jí omluví, našla prázdný pokoj, ve kterém bylo otevřené okno,“ řekla sousedka.

Strašlivá předtucha 

Tušila, že se stalo něco hrozného. Její předtucha se naplnila. V těchto dnech končila rodině smlouva o podnájmu, i proto si urychleně shánějí nový. Rozumím, chtějí odejít z místa, které jim bolestně připomíná smrt dcery,“ pokračovala žena.

Měla celý život před sebou, je to obrovská rána pro nejbližší,“ uzavřela žena, která školačku znala. Její smrt ji proto velmi zarmoutila. Tragickým případem sebevraždy dítěte na košickém sídlišti se už usilovně zabývají strážci zákona.

Policie nařídila pitvu

Byla nařízená soudně-znalecká pitva pro určení bezprostřední příčiny smrti. Policie v tomto případu začala trestní stíhání pro trestný čin usmrcení,“ informovala košická krajská policejní mluvčí Lenka Ivanová.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

johnny stopper ( 6. února 2021 00:01 )

Ale paní učitelko, takhle nemůžete přetěžovat děti, aby kvůli škole skákaly z okna...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání