Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dívka (†15) vypadla ze 4. patra kladenské školy: Na místě zemřela!

Aktualizováno -
30. listopadu 2020
09:02
Autor: shp - 
30. listopadu 2020
08:58

K děsivé tragédii došlo na Základní škole Kladno. Z okna ve 4. patře tam vypadla teprve patnáctiletá dívka. Po dopadu na zem před budovou bohužel zemřela. Přivolaní záchranáři jí už nedokázali pomoci. Podle informací Blesku mohla dívka vyskočit úmyslně.

Video  Dívka (†15) zemřela po pádu z okna 4. patra kladenské školy.  - Blesk.cz - David Malík
Video se připravuje ...

„Policie vyjížděla k případu pádu dívky ze čtvrtého patra. Vzhledem k probíhajícímu vyšetřování nebudeme sdělovat další informace,“ potvrdila událost pro Blesk.cz mluvčí kladenské policie Michaela Nováková. Podle informací Blesku je možné, že 15letá žačka vyskočila z okna školy dobrovolně. Příčinu smrti mladé dívky policisté zjišťují.

Smrt po dopadu

„Mohu potvrdit, že jsme zasahovali u pádu z výšky. I přes veškerou snahu záchranářů a přítomné lékařky osoba podlehla svým zraněním. Vzhledem k citlivosti případu a s ohledem na pozůstalé nebudeme poskytovat další informace,“ řekla Blesk.cz mluvčí středočeské záchranky Petra Effenbergerová.

Na místě tragédie byli kromě záchranářů přítomni i policisté. Strážci zákona místo zabezpečili a nyní ho důkladně zkoumají.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání