Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Žena zjistila, že nemůže mít děti, vypadaly jí všechny vlasy a umřel pejsek: Ze žalu se oběsila

Autor: shp - 
29. listopadu 2020
16:56

Život se s Kim Whithamovou (†48) z Worthingu v anglickém hrabství Západní Sussex opravdu nemazlil. I když se s manželem velmi snažili, nemohla otěhotnět. Pak jí začaly vypadávat vlasy kvůli nemoci. Když jí zemřela milovaná fenka Lily, bylo toho na ni už opravdu moc. Podlehla emocím a oběsila se.

Když Kim zjistila, že nemůže mít děti, byla velmi smutná. S manželem Darrenem si pořídili koně, o kterého se starala a měla ho velmi ráda. Pak se ale její stav hodně zhoršil, když se u ní projevila alopecie - nemoc, která způsobuje vypadávání vlasů. Kim to nesla těžce.

Nacházela však útěchu nejenom u manžela, nového koníka, ale také u milované fenky Lily. Jenže čubička pak zemřela. To už bylo na Kim příliš. Šest dní poté, co jí pejsek zemřel, už psychický neklid ve své duši nevydržela a oběsila se. Její mrtvolu našel nebohý Darren, kterému zůstaly oči pro pláč.

Provdaná byla 18 let

Po vyšetřování úmrtí ženy prohlásil koroner Geoff Charnock u soudu podle Daily Mailu: „Kim byla provdaná za svého manžela Darrena, se kterým byli spolu celých 18 let. Kim a Darren nemohli mít děti, s čímž se Kim nikdy nesmířila,a byla z toho velmi smutná. Taktéž trpěla alopecií a ztratila vlasy.“

Podle koronera se snažila být silná. Nikdy nevyhledala odbornou pomoc, ale nechala si předepsat antidepresiva. Když zemřela čubička Lily, byl to pro ni příslovečný poslední hřebík do rakve. Ztrátu milované němé tváře neunesla a rozhodla se pro dobrovolný odchod z tohoto světa.

Nebojte si říct o pomoc

Problémy se nevyhýbají nikomu a není žádná ostuda říct si o pomoc. Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Není se čemu divit, že se lidé tolik upínají na psy, když to jsou hrdinové.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání