Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Muž spáchal sebevraždu, protože s ním neměla manželka sex: Policie ji za to zatkla

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: shutterstock)
Autor: shp - 
11. srpna 2020
19:07

Jiný kraj, jiný mrav. Gíta Parmarová (32) z indického Maninagaru byla zatčena policií poté, co její manžel Surndrasinh spáchal sebevraždu. Důvodem toho, že si vzal život, byla nesnesitelná sexuální abstinence. Gíta s ním totiž odmítala spát. Policii ji napráskala zdrcená tchyně.

Truchlící Muli Parmarová (55) nahlásila svou snachu za to, že přivedla jejího syna k sebevraždě. Ve skutečnosti to znamená, že s ním neměla sex. Intimní styk se svým zemřelým chotěm prý podle tchyně odmítala celých 22 měsíců, co trvalo jejich manželství, uvedl web Times of India.

Muli tvrdí, že byl Surndrasinh psychicky týrán. Když se přišla podívat za synem domů, zjistila, že on a manželka spí v oddělených postelích. „Když jsem se na to syna zeptala, řekl mi, že vztah s Gítou není fyzický a že se zapřísáhla, že nikdy nebude spát se svým manželem,“ prohlásila Muli.

Mrtvolu našli příbuzní

Surndrasinh si vzal život poté, co se se svou ženou kvůli sexu pohádal a ona utekla k rodičům. Jeho tělo našli příbuzní, když ho přišli zkontrolovat poté, co se jim přestal ozývat. Policie Gítu zatkla a obvinila z navádění k sebevraždě.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání