Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Oblačno 7°C

Dívka (†3) spadla do hrnce s kari! Kuchař si toho nevšiml, protože měl sluchátka na uších

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
5. února 2020
18:47

K šílené tragédii došlo ve škole v indickém Mirzapuru. Teprve tříleté děťátko, které se dostalo do kuchyně, spadlo do velkého hrnce s kari, které připravoval kuchař. Ten si dítěte nevšiml včas, protože měl zrovna sluchátka na uších a poslouchal hudbu.

Svědkem děsivého incidentu se stal bratříček dívenky. Jakmile spatřil, co se stalo, začal křičet o pomoc. Otec dívenky podle Daily Mailu vypověděl, že si kuchař jeho dcery nevšiml včas, protože měl sluchátka na uších.

Dívka podlehla popáleninám

Holčičce přispěchali na pomoc učitelé. Dítě bylo převezeno do nemocnice. Zdravotníci však již nemohli pro popálenou dívku nic udělat. Po hospitalizaci zemřela. Policie začala s vyšetřováním fatálního neštěstí.

O záležitosti již vím. Do vyšetřování se pustím poté, co dostanu zprávu od důstojníka. Potřebné úkony budou vykonány,“ prohlásil podle webu policejní vyšetřovatel.

Stejně zemřel i chlapec

Není to přitom poprvé, co k podstatě identické smrti dítěte v Indii došlo. Loni v listopadu spadl v okresu Ranga Reddy ve škole do hrnce s kari tříletý chlapec Sureš. I on následkům zranění podlehl. Kari patří k nejčastějším indickým pokrmům.

mak ( 1. srpna 2020 22:16 )

V Indii chodí do školy od tri? Kde se ve školní kuchyni berou? 😲

ladybug ( 5. února 2020 19:30 )

Desip55: Indové jsou hinduského náboženství.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání