Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Řidič zabil motorkářku a ujel: Viníka vystopoval zdrcený manžel

Autor: shp - 
11. února 2020
16:52

Rozhodl se vzít spravedlnost do svých rukou a jednat! Nešlo mu o nic jiného, než jen aby uctil památku své manželky Brendy Jean Richardsonové (†48) a matky jejich osmi dětí. Ženu srazil na jejím motocyklu řidič, který od nehody v kalifornské Coroně ujel. Manžel Rod Richardson ho ale vystopoval a muže následně policie zatkla a obvinila.

Brendu Jean srazil bílý lexus minulou středu. Řidič od nehody odjel a americké válečné veteránce neposkytl pomoc. Žena byla převezena do nemocnice, kde však další den zemřela. Její zranění byla příliš vážná. Rod se rozhodl, že její smrt nenechá jen tak, a na vlastní pěst začal pátrat po řidiči, který mu vzal milovanou ženu.

Srdce mu říkalo, ať se jde podívat

Když Rod objížděl křižovatku, kde byla jeho choť sražena, uviděl najednou vchod do obytného komplexu a něco mu říkalo, ať se tam jde podívat. „Něco v srdci mi cukalo a říkalo mi, že se mám jít podívat dovnitř,“ řekl Richardson televizní stanici KNBC-TV. Když skutečně vešel, dostavil se šok.

Zastavilo se mi srdce,“ vzpomíná na silný okamžik. Uvnitř bloku se totiž nacházel nabouraný vůz odpovídající popisu auta, které Brendu Jean srazilo. „Je to tohle auto!!! Myslím, že jsem našel vůz, který zabil mou ženu,“ napsal k snímku, na kterém dotyčný vůz zvěčnil. Rod poté ihned zavolal policii.

Obviněn byl stařík

Ta našla majitele vozu, kterým je stařík Tashiro Isa (85). Ten byl po výslechu zatčen a obviněn z ujetí od nehody a zabití. Snad se soud postará o spravedlnost. Rod totiž přiznal, že se jeho dospělé děti ze ztráty maminky hroutí a ty malé ho v noci budí s tím, že se jim po ní velmi stýská.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání