Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Záhadná smrt chlapce (†2): Zemřel v péči chůvy, policie si neví rady

Autor: shp - 
31. ledna 2020
19:00

Ani po půl roce nevědí rodiče teprve dvouletého Connora Horana z Austrálie, proč jejich chlapeček zemřel. Policie se proto obrátila na veřejnost, zda nemá k případu záhadného úmrtí dítěte, který zahynul v péči chůvy, jakékoliv informace. Strážci zákona jsou evidentně v koncích.

K záhadné smrti chlapce došlo již v srpnu 2018. Connor měl strávit víkend u rodinného přítele (38) ve městě Warwick, které se nachází ve státě Queensland. V neděli ráno ho našla chůva se zraněními na hlavě.

Při příjezdu do nemocnice nedýchal

Převezla ho do nemocnice, kde se ho lékaři snažili hodinu a půl oživit. Connor, který měl i vnitřní zranění, tou dobou už nedýchal. Přivést ho zpět k životu se už zdravotníkům nepodařilo. Všichni, kdo ho znali, ho popisovali jako veselého chlapce.

Policie vyšetřuje smrt chlapce jako podezřelou. Ani téměř rok a půl po incidentu však nemá žádného viníka. Chůva vypověděla, že dítě spadlo ze schodů. To se ale vyšetřovatelům zřejmě nezdá. S žádostí o pomoc oslovili veřejnost až nyní.

Policie žádá veřejnost o pomoc

Jsme oddaní tomu, abychom rodině poskytli odpovědi, které si zaslouží po takovéto tragické události,“ prohlásil jeden z vyšetřovatelů Matt Howard podle listu Daily Mail.

Strážci zákona na případu údajně pracují na plné obrátky. „Detektivové dávají dohromady časovou osu událostí z víkendu a hledají pomoc veřejnosti, aby plně pochopili okolnosti toho, co se stalo. Pokud byl někdo v oblasti a viděl Connora nebo slyšel nějaké informace o tom, co se o víkendu stalo, urgujeme ho, ať promluví s policií,“ dodal.

Prosba babičky

Veřejnost oslovila i chlapcova babička Deborah Ballardová. „Moje rodina potřebuje vědět, proč můj vnuk toho dne zemřel. Naši rodinu zničilo, že nevíme, co se stalo. Pokud někdo má nějaké informace nebo viděl mého vnuka či chůvu během toho víkendu, prosím běžte na policii,“ řekla.

Uživatel_5402118 ( 1. února 2020 14:38 )

Mně zase hlava nebere, že je někdo pitomej jako vy. Za a) V anglicky mluvících zemích není klasická naše mateřská dovolená na čtyři roky. Divit se proto může jen neznalá kráva.
Za b) Kdyby děti měli jen ti lidé, kteří s nimi zůstanou doma, tak byste ze svých daní živila cikány a různá nemakačenka. A běžný člověk by vyhynul.

europa ( 1. února 2020 06:49 )

No, řekl bych, že o tak malé děcko se má starat jeho máma. Tak teď ať si nestěžuje. Chudák chlapeček. Proč mají ženské děti, když je pak strkají cizím osobám? To mi hlava nebere. Dítě není věc, potřebuje ke správnému vývoji mateřskou péči. Přes to nejede vlak.

lunatic ( 1. února 2020 06:02 )

Co když se předávkoval ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání