Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policisté našli smažené ruce a nohy v autě sexuálního delikventa: Nemám s tím nic společného, tvrdil

Zatčený Taray Herring (47, vlevo) a pohřešovaný masér Petr Gerold (70).
Zatčený Taray Herring (47, vlevo) a pohřešovaný masér Petr Gerold (70).  (Autor: Policejní foto/INT)
Autor: shp - 
19. února 2021
22:21

Děsivý případ jako z hollywoodského thrilleru se odehrál v americké Filadelfii. Policie tam při pátrání po pohřešovaném masérovi Peteru Geroldovi (70) našla smažené ruce a nohy oddělené od těla. V souvislosti s nálezem zatkla sexuálního delikventa Taraye Herringa (47).

Policie dostala hlášení o pohřešování Petera Gerolda ve středu. Když se strážci zákona pustili do pátrání, hned druhý den zadrželi Taraye Herringa, jak prchá z masérova domu v náklaďáku jako pasažér. „Nechci s tím mít nic společného, ale vzadu je lidské tělo,“ prohlásil podle webu Metro řidič vozidla, jehož jméno nebylo zveřejněno.

Policie skutečně našla pytle se smaženýma rukama a nohama, které nebyly jakkoliv uvařeny. Je velice pravděpodobné, že patří pohřešovanému muži, ale potvrdit to musí teprve forenzní analýza. Herring byl prozatím obviněn z vloupání, zneužití lidských ostatků a neoprávněné manipulace s důkazy. Skončil ve vazbě bez možnosti kauce.

Masér byl oblíbený, pomáhal lidem

Geroldova sousedka od vedle Tiffany McLeanová řekla televizi ABC6 o pohřešovaném muži: „Byl vždy ochotný pomoci lidem, ať se stalo cokoliv. Je to tak smutné. Zní to jako případ z filmu nebo něco takového. Nemůžu se s tím smířit. Stále se snažím zpracovat, co se stalo.“ Naděje sice umírá poslední, ale Gerold už bohužel nejspíš není mezi živými.

Krimi případ z Česka: Brutální vraždy stopařek

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání