Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Záhadná smrt tlumočnice Kristiny (†30): Našli ji spoutanou a s pytlem na hlavě

Autor: shp - 
8. ledna 2021
16:00

Byla to nádherná žena s blonďatou hřívou, kterou díky její kráse nešlo přehlédnout. Kromě toho byla Ukrajinka Kristina Novitskaya (†30) velmi chytrá a nadaná. V tureckém Bodrumu, kde žila, pracovala jako tlumočnice a učitelka tance. Jenže život plavovlasé krásky tragicky skončil velmi záhadnou smrtí. Její přátelé se domnívají, že v záhadném případě něco nehraje.

Web Daily Star uvedl, že Kristina byla podle turecké policie deprimovaná nedostatkem práce, kterým trpěla kvůli pandemii koronaviru, jež decimuje i Turecko. Příčina její smrti nebyla stále stanovena, ale místní strážci zákona se přiklánějí k tomu, že nejspíše spáchala sebevraždu. Jenže pozice, ve které byla nalezena, je velmi podivná.

Seděla v křesle, ruce měla spoutané želízky a na hlavě měla plastový pytel. Vedle ní bylo i lano a šátek. Uvnitř domu nebyly patrné žádné známky souboje a okna byla zavřená. Tělo krásné blondýnky bylo převezeno do Institutu forenzního lékařství kvůli pitvě, která snad odhalí, jak krásná blondýnka zemřela. Její přátelé ale verzi o sebevraždě nevěří.

Přátelé verzi o sebevraždě nevěří

Dokonce osočili policii z toho, že se snaží někoho krýt. „Nevěříme, že spáchala sebevraždu. Milovala život a byla tak veselá,“ řekl kamarád Kristiny zpravodajskému pořadu Obozrevatel v Kyjevě. „Byla neuvěřitelně hodná, srdečná a sladká osoba, která se nikdy nedostala do konfliktu a vždy pomáhala ostatním,“ dodal známý ze školních let.

Přátelé však přiznávají, že blondýnka žila dosti tajnůstkářským stylem života a velmi si střežila své soukromí. „Ohledně svého soukromého života si nechávala vše pro sebe. Každý, kdo znal Kristinu, je hluboce zarmoucen. Nevěříme, že spáchala sebevraždu,“ tvrdí kamarád. Přátelé naznačili, že v její smrti může být zapleten VIP muž z Turecka.

Krásná tajnůstkářka

Je pravda, že nepostovala o svém milostném životě na sociálních sítích, ale byla vždy tak přímá, plná života a šťastná,“ dodala další kamarádka. Kamery umístěné před domem Kristiny naposledy zachytily 31. prosince loňského roku dovážku jídla. Tělo krásky bylo objeveno v sobotu poté, co se tlumočnice přestala ozývat své rodině.

Brutální krimi z Česka: Vražda dvou stopařek

villon ( 28. ledna 2021 09:09 )

Taky mě napadlo, že je to spíš prostitutka než tlumočnice. Měla ještě několik parádních let před sebou, škoda.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání