Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Krásná novinářka Alice (†26) spáchala sebevraždu. Jejího snoubence (†29) přejelo auto

Autor: shp - 
28. listopadu 2019
14:28

Alice (†26) byla překrásná blondýnka, jejíž srdce patřilo jen a jen jejímu snoubenci Jasonu Francisovi (†29), kterého si měla brzy brát. Osud však lásce překazil plány. Mladík tragicky zemřel poté, co ho v australském Perthu srazilo auto. Alice Robinsonová bez něj nedokázala žít ani chvíli. Poté, co se dozvěděla tragickou zprávu o jeho smrti, spáchala sebevraždu.

Britský pár se odstěhoval z rodných ostrovů do Austrálie za lepším životem. Alice pracovala jako novinářka pro lifestylový magazín. Někdejší požárník Královského letectva Jason byl u protinožců zaměstnán jako azbestový technik ve stavebnictví. Jeho život tragicky vyhasl, když ho srazilo auto rozvážející pizzu.

Kráska odjela za umírajícím snoubencem

Jason byl převezen do nemocnice, kde bojoval o život. Jeho zranění byla však příliš vážná na to, aby přežil. Jakmile se Alice dozvěděla, že je její milý ve špitále, okamžitě se vydala za ním. V nemocnici se dozvěděla o jeho smrti, což ji zlomilo. Nasedla do auta, odjela pryč a následně mu do nebe napsala zprávu.

Stálo v ní, že ho miluje a chce se k němu připojit, zaznělo během vyšetřování podle britského listu Daily Mail. Rodiče Leigh a Dawn Robinsonovi jsou ze smrti své dcery a jejího snoubence, se kterým si byli blízcí, zdrceni. Volají po změnách v procedurách v australském zdravotnictví i policii. Smrti Alice se podle nich dalo zabránit.

Vztah Alice a Jasona byl výjimečný

Alice byla nádherná, talentovaná, něžná dcera, a když s Jasonem emigrovala do Austrálie, zlomilo nám to srdce, ale věděli jsme, že budou žít svůj život naplno a vážit si času, který stráví spolu. Každý, kdo je znal, musí souhlasit, že jejich vztah byl výjimečný a že si byli jeden druhému oddáni,“ prohlásili rodiče.

„Loni 22. listopadu se nám otočil život naruby. Dostala se k nám strašlivá zpráva o Jasonově náhlé a tragické smrti. Poté nás podruhé během pár hodin navštívila policie, aby nás informovala o tom, že Alice zemřela. Věříme, že okolnostem vedoucím k její smrti šlo zabránit.

Smrti naší dcery šlo zabránit, myslí si rodiče

Když Alici policejní důstojník informoval, že byl Jason vážně zraněn a převezen do nemocnice, zkolabovala a byla viditelně rozrušená. Stejně jí ale policejní důstojník dovolil, aby sama řídila a našla cestu do nemocnice. Naším názorem je, že policie selhala ve své povinnosti chránit.

V nemocnici si Alici vzali stranou a informovali ji, že Jason zemřel. Omráčena a šokována požádala, zda může jít na vzduch, a byla vyprovozena ven. Když byla venku, na její žádost byla ponechána samotná. Doběhla do auta a nemocnici opustila. Podle našeho názoru se tohle nemělo stát,“ dodali smutní rodiče.

Prášky zapila alkoholem

Alice odjela pryč, zastavila auto a napsala svému milému do nebe zprávu a následně spáchala sebevraždu. Silné prášky zapila alkoholem. Když bylo nalezeno tělo krásky, zachránit ji už nebylo možné. V jeden den tak vyhasly dva mladé lidské životy a skončila jedna obrovská láska.

starymlok ( 13. října 2020 21:14 )

A tady jeden krásní,mladý,chytrý člověk

ksicht ( 13. října 2020 19:37 )

To je škoda, ta mohla ještě krásně mazat, blbka.

Aia Rebelka ( 30. listopadu 2019 23:01 )

Tvl, takova škoda

Altingerka ( 28. listopadu 2019 19:51 )

Zabránit sebevraždě nešlo a hotovo. Udělala by to tak nebo tak. Co chtějí na tom všem rodiče zvrátit, nevím.

zada ( 28. listopadu 2019 16:58 )

Nejsem cynik, ale je to víc než hloupé. Tragédie, že vás přejede auto se stát může, ale tenhle závěr, Dívka byla asi hodně psychicky labilní! Škoda dvou mladých životů.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání