Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Brutální vražda modelky Violy (†34): Snažila se uniknout náboženské skupině!

Autor: shp - 
26. listopadu 2019
15:35

Krásná učitelka a příležitostná modelka Viola (†34) byla před svou násilnou smrtí členkou méně známé křesťanské Apoštolské církve. V posledních dnech svého života se jí ale stranila, a dokonce ji údajně chtěla opustit. Jak ale vypověděli lidé, kteří také chtěli z podezřelého náboženského spolku pryč, není to jen tak.

Video  Osudné místo, kde v agónii umírala Viola (†34): Tudy se na něj dostal vrah!  - Pluska.sk
Video se připravuje ...

Viola byla vychovávána jako římskokatolická žena. Přesto se později rozhodla pro změnu. Doporučit jí to měl její dobrý přítel, který ji přemluvil ke vstupu do Apoštolské církve. V té působila několik let, v Bratislavě byla členkou sboru nazvaného Otcův dům. To potvrdil i jeho pastor Vladimír Žák.

Viola byla oddanou členkou. Podle jejích známých se po vstupu do společenstva ale velmi změnila. Kráska skončila s modelingem, hodně se zahalovala a o poznání méně i líčila. Nadšeně se zapojovala do aktivit spolku. V poslední době toho ale měla nad hlavu a podle informací portálu tvnoviny.sk chtěla odejít.

Církev nedovolila Viole odejít

To jí však oficiálně nedovolili. Dokazuje to i fakt, že ji Žák stále označuje jako „domácí.“ V den, kdy zmizela, na bohoslužbě nebyla. Je však velmi podezřelé, že budova církve, kde se konají její seance, se nachází jen 5 minut autem od místa, kdy byla nalezena umírající Viola. Církev proto vyšetřuje i policie.

Jsme v kontaktu a komunikujeme s vyšetřovatelem i policií. Byli za všemi, kteří se za poslední dva dny setkávali s Violou. Nepovažuji však za správné, abych vám dále poskytoval jakékoliv informace,“ uvedl pastor. Lidé, kterým se od Apoštolské církve podařilo odpoutat, ji popisují jako sektu. Nepříjemnou zkušenost má i Tomáš.

Tomáši sekta psychicky ubližovala

Apoštolská církev mě dostala do zoufalství. Ublížil jsem si a předávkoval jsem se,“ vypráví svůj příběh webu Pluska.sk. Měl však obrovské štěstí, rodina ho našla včas. „Chtěli mě tam uzdravovat a podobně. Pastoři vám však namísto toho přivodí jen psychické problémy, kterých si všimnete až po čase,“ pokračuje.

Rozdílnou, ale přesto špatnou zkušenost má i Daniela. Její snoubenec se přidal do jednoho ze společenstev církve. Za začátku si nevšimla žádných změn, pak ale nastalo hotové peklo na Zemi. „Měli jsme se brát a najednou mu kolegyně začala vymývat mozek nějakou jejich knihou, že jsou si souzení,“ vyprávěla Daniela.

Zoufalství Daniely

Absurdní slova nebrala vážně do doby, kdy ji snoubenec zničehonic vyhodil ze společného bytu. „Duch svatý mu prý řekl, aby si začal vztah s jinou ženou a abych mu dala pokoj,“ vysvětlila. Situace se dostala do takového stavu, že ji i na ulici fyzicky napadl. Mnoho lidí členům církve vyčítá nadřazené chování k ženám. Své o tom ví i Martina. K církvi se přidal její manžel.

 „Chodila jsem tam s mužem necelý rok. Zničehonic však začal dávat přednost církvi před manželkou a vlastním dětem. Všechno se točilo okolo společenství. Ještě i jeho kámoši ze společenstva mu dávali rozumy, že není nic důležitějšího než chválit pána a že by si můj muž měl zachovat patriarchát a já ho mám poslouchat a chodit tam, kam chce on,“ vzpomíná Martina.

Od manžela odešla i s dětmi

Snažila jsem se poprosit jeho kamarády, zda by mu nemohli domluvit, oni mi však odpověděli, že on ví, co dělá, a mám se přizpůsobit, protože jsem žena. Že prý nevidím, jak nás chce vynést ze světské špíny a já mu v tom bráním. Byl to dlouhý boj a byla jsemměsíce zoufalá, nevěděla jsem, co dělat. Manžel nemohl chodit k jinému psychologovi, než tomu křesťanskému. Pomohlo až to, když jsem od něho s dětmi odešla a uvědomil si, že o nás přichází,“ dovyprávěla svůj příběh.

Církev však takovéto obvinění z manipulace odmítá. „Když máme tuto blahoslavenou naději a skutečné, upřímné očekávání, protože on je čistý, i my se očišťujeme, abychom mohli být připravení setkat se s ním, až přijde,“ uvádí se na stránkách církve. I když chtěla Viola údajnou sektu opustit, podivné praktiky se jí týkají i po její smrti.

Vzkříšení Violy

Hned jakmile se k jejím členům dostala zpráva o její smrti, církev se zmobilizovala a vyslala do světa prosbu. „Prosím, modlíme se za vzkříšení Violy. Zemřela. Pomožte nám. Zítra k ní chceme přijít, položit ruce a modlit se za její vzkříšení ve jménu mocného Ježíše. Amen,“ napsali. Podle odborníka jde o jejich typický postup.

Apoštolská církev je víc o společenství, a tak se stále setkávají a všechno chtějí dělat v co největších skupinách a společně,“ vysvětlil. „Taktéž věří, že mají moc uzdravovat. Dotýkají se přitom člověka a modlí se za jeho uzdravení. Největší moc má samozřejmě vůdce. Přítomných by mělo být co nejvíc lidí, kteří se za člověka modlí,“ dodává.

Umírající a znásilněná

Umírající Viola byla nalezena 11. listopadu v bratislavském přístavu na hromadě mědi. Byla brutálně zbitá a umírala. K tomu měla po znásilnění roztrhaný anální otvor. Komunikovat již nedokázala. Pouze chrčela. Při převozu do nemocnice bohužel zemřela.

jasnovidec01 ( 23. prosince 2019 22:56 )

všechny náboženské spolky jsou sekty,vymýtit a bude klídek ...horší než komunisti ty byly snesitelní

abaron ( 27. listopadu 2019 11:44 )

dúfajme že z nej nevyháňali drakov cez bielu mágiu

Magický stav je vyšším stupňom tzv. magického tranzu. Metódy, ktorými ho môžeme dosiahnuť sa dajú rozdeliť do dvoch kategórií:
1.) Utlmujúca metóda upokojí našu myseľ natoľko, že nakoniec v nej zostane len cieľ koncentrácie a nič iné.
2.) Excitačná metóda pôsobí opačne – cez veľmi veľké vzrušenie ducha počas koncentrácie na magický cieľ.

Silné utlmenie, a jeho protiklad silné vzrušenie, má napokon rovnaký účinok: vedomie zamerané na jeden bod alebo magický stupeň vedomia.(by the way pitomost)
Šuškovité teliesko, epifýza alebo vo východných kultúrach známa aj ako tretie oko, je v skutočnosti zdrojom nadprirodzených a magických síl.
Ak chcete dosiahnuť šuškovité teliesko, musíte sa vzdať svojich živočíšnych (egoistických) programov. Tieto programy sa často označujú ako drak. Ak ste teda skrotili svojho vnútorného draka, môžete otvoriť dvere do vyššieho sveta.

Pavel H ( 26. listopadu 2019 18:27 )

Je otřesné jaké si dovolí Blesk podávat dezinformace. Tu církev trochu znám a je to prostě normální církev. Jen proto, že tam ta slečna chodila ji Blesk pomlouvá, aby zvýšil čtenost. Protože informace o vraždách a sektách jdou na dračku podobně jako filmy na toto téma. Lidi přemýšlejte trochu a nenechte si vymýt mozek bulvárníma novinama. Buďte rádi, že slečna nebyla vaše spolužačka nebo kolegyně. Možná by se psalo i o vás, pokud byste měli trochu přitažlivé zaměstnání pro tyhle pseudonoviny. Fandím všem hercům a celebritám, kteří je už zažalovali.

Pepa Re ( 26. listopadu 2019 16:33 )

Zakázat veškerý náboženství. Pobozny *** chcipněte!

Ewule ( 26. listopadu 2019 16:13 )

Magoři

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání