Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Motorkářka Natálka (†18) zemřela při bouračce s dovolenkáři: Právě se vraceli z Chorvatska

Autor: shp - 
9. srpna 2019
05:22

Milovala jízdu na motorce a byla to zdravá, veselá dívka, která měla celý život před sebou. Sympatická Slovenka Natálka (†18) však tragicky zahynula v nemocnici po autonehodě tří vozů, které se srazily mezi obcemi Dlouhá nad Oravou a Křivá. Do auta Natálky, které přejelo do protisměru, narazil vůz dovolenkářů, kteří se právě vraceli z Chorvatska.

Nehoda, která se stala v sobotu, byla už na první pohled velmi závažná. Náraz byl extrémně silný a zdemoloval Natálčino Daewoo Matiz k nepoznání. Zbyla z něj jenom zválcovaná karoserie, na které byly patrné krvavé stopy.

Přede mnou jelo daewoo, mírně přejelo do protisměru, kde se srazilo s protijedoucím opelem, který odhodilo na mou stranu, a já jsem narazil do něj. Byla to chvilka, vůbec jsem nestihl zareagovat. Deawoo to odhodilo do pole,“ řekl podle webu Pluska.sk účastník nehody.

Natálku museli oživovat

Vážně zraněnou Natálku, kterou museli z vozu hasiči vystříhat těžkou technikou, převezli do nemocnice v Dolním Kubíně. Dívka bojovala o život a lékaři jí museli několikrát oživovat. Nakonec ale svým zraněním podlehla.

Podle TV JOJ je vážně zraněná i žena z vozu polských dovolenkářů, kteří se právě vraceli domů z Chorvatska. Utrpěla poranění v oblasti dutiny břišní a musela být operována. Ostatní účastníci nehody vyvázli jen s odřeninami.

Přítele Lukáše smrt lásky zdrtila

Rodina a přátelé Natálky nyní prožívají nejtěžší chvíle svých životů. Nemohou stále uvěřit, že svou bližní již nikdy neuvidí. Natálku oplakává i přítel Lukáš. On ani rodina se však k její smrti nechtěli veřejně vyjadřovat.

S přítelem Lukášem milovali motorky. Často spolu jezdili. Lukáš to nese velmi těžce,“ řekl listu Plus Jeden Deň jeden z kamarádů páru. I jemu Natálka chybí. Podle kamarádky byla zemřelá výjimečná a velmi oblíbená osoba.

Kamarádka vzpomíná na zemřelou

Byla velmi silná a veselá osoba. Obklopovala všechny radostí, byla nekonfliktní člověk, se kterým se nedalo ani pohádat, protože i špatné věci brala pozitivně,“ prohlásila jedna dívčina kamarádka. Okolnosti nehody vyšetřuje i nadále policie.

cznb ( 9. srpna 2019 20:29 )

Proč autor článku píše blbost, že do ní narazilo auto, když do auta narazila ona? To, že se uměla opírat o motorku, to z ní ještě nedělá zkušenou řidičku.

.tg.bb ( 9. srpna 2019 17:06 )

"Natálka" přejela do protisměru, ty pra se.

offline ( 9. srpna 2019 17:01 )

Vášnivá motorkářka a ještě motorista - příroda děkuje, že tak brzy - co ta by toho ještě pro svou zpovykanou zábavu najezdila...

pajato73 ( 9. srpna 2019 08:05 )

a co s tim ma spolecneho, ze byla motorkarka? To jen zase mate zavadejici titulek, pakarnici z blesku...

hasickajana ( 9. srpna 2019 06:25 )

je to tragédie, ale dějí se jich denně desítky, proč je nám pořád nabízeno, co se stalo na Slovensku...?
Je to zas jen proto, že Natálka byla mladá a krásná...?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání