Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Krásnou Lucku (†27) přejel luxusní mercedes: Řídil prominent? Policie ho neobvinila!

Autor: shp - 
4. dubna 2019
18:24

Je tomu už pět měsíců, co při tragické nehodě v Nitře zemřela krásná Lucka (†27). Z její smrti však dodnes nebyl nikdo obviněn. Přitom podle portálu Topky.sk je od začátku jasné, kdo seděl za volantem luxusního mercedesu, který ji srazil. Jméno Matúš Mečár je známé nejenom proto, že jde o zápasníka MMA, ale i kvůli údajným vztahům s podsvětím a s nitranskou policií.

Krásná blondýnka Lucie (†27) z Rabče na severu Slovenska šla 8. října domů za svým manželem. V době, kdy měla přecházet přes přechod pro chodce na křižovatce Štúrovy a Cintorínské ulice, však do ní ve velké rychlosti narazilo auto. O tři hodiny později podlehla utrženým zraněním.

Za volantem prý seděl známý zápasník

Za volantem Mercedesu S350 měl sedět Matúš Mečár. Zápasník MMA a muž, který údajně má podle serveru Topky.sk dobré vztahy s místní smetánkou, kontroverzními Bödörovci. Objevil se i na fotografii, která byla pořízena v hotelu Zlatý kľúčik v roce 2017. Šlo o rodinnou oslavu pořádanou Norbertem Bödörem.

Už v minulosti měl mít Mečár problémy se zákonem. V roce 2009 byl trestán za vydírání. Vyvázl s podmínečným trestem dva roky s odkladem na tři roky. Web Topky uvedl, že Mečár udržuje přátelské vztahy jak s podsvětím, tak s policií. Ta prý ani nereagovala na opakované dotazy, jak pokračuje vyšetřování.

Policie mlčí a vyšetřuje...

Až do skončení vyšetřování nebudeme k případu poskytovat žádné informace,“ řekla policejní mluvčí Renáta Čuháková. K případu se pak vyjádřil Jaroslav Maček z Krajské prokuratury v Nitře. „V uvedené věci probíhá vyšetřování. Obvinění nebylo dosud vznesené žádné osobě,“ prohlásil.

Prokurátor později doplnil, že do spisového materiálu byl doručen znalecký posudek z odboru soudního lékařství a v současnosti posudek vypracovává znalec z odboru dopravy. Policie přitom vykonala rekonstrukci už v říjnu 2018.

Nehodu zachytily kamery

Kamerové záznamy, na kterých by měla být zachycená smrtící jízda, mají v rukou vyšetřovatelé. Událost údajně zachytily hned ze čtyř různých úhlů. Příbuzní Lucie si nepřejí nic jiného, než aby ten, kdo může za její smrt, skončil v base. Nezdá se však, že by se toho v nejbližší době dočkali.

babickavenus ( 8. dubna 2019 20:38 )

Svatou pravdu, má "kukuku"...bohužel jste si na Slovensku nechali usednout pra***y do pozic, tak pevně, že s tím nic neudělate stovky let....p.Čaputovou si dají jako předkrm,těsně před tím, než odhlasují udělení vyznamenání p. Mečiarovi...za zásluhy o stát...

babickavenus ( 8. dubna 2019 20:18 )

Ne neronil, protože čtenáře "Blití" nikterak nenadchne,že přejeli ošklivou " Lucii Švorcovou" běžnou Škodovkou, kterou možná řídil týpek, vracející se z druhého zaměstnání,které si musel najít, kvůli nezaplacení 500 Kč za popelnici a vstupem exekutora bylo zarovnáno na rovných 20 tisíc...

antismejd ( 5. dubna 2019 19:23 )

a co kdyby byla ošklivá?? ronil by Blesk taky krokodýlí slzy?????

salto ( 5. dubna 2019 11:08 )

Luxusní Mercedes? Tak to má kliku, že to nebylo vorezlá stodvacítka

alter012 ( 5. dubna 2019 10:06 )

A čo ? však to bolo na prechode ! Čo tam robila ? Ležala ? Ke ide po ceste Náš človek , lúza ma čučať doma !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání