Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Řidič obrátil škodovku na střechu: Po nehodě nadýchal 2,52 promile

Autor: shp - 
20. března 2019
10:30

Drsnou nehodu řešili slovenští policisté. Řidič ve směru na Košice obrátil vůz Škoda Octavia na střechu. Že byl pod vlivem alkoholu, to je nepřekvapilo. Dotyčný muž nadýchal 2,52 promile. Zajímavé spíše bylo, že podobně, jak to v těchto případech někdy bývá, měl šofér vlastně štěstí v neštěstí. Při hrozivě vyhlížející nehodě se totiž nezranil.

K drsně vyhlížející nehodě vyjížděli v pondělí odpoledne dopravní policisté z Košického kraje. „29letý řidič Škody Octavia sjel z cesty a narazil do hliněného valu,“ informovala podle portálu Topky.sk policejní mluvčí Jana Mesárová. Auto se po nárazu převrátilo na střechu.

Opilcovi se nic nestalo

Opilému řidiči se naštěstí nic nestalo. Policisté mu po nehodě naměřili 2,52 promile alkoholu v dechu. Když zjistili, že nezodpovědný muž ani nevlastní řidičský průkaz, už se raději ani ničemu nedivili.

Kdo maže, ten jede? 

Dotyčný byl následně obviněn z obecného ohrožení pod vlivem návykové látky. Nešlo přitom ani zdaleka o jediného opilého řidiče, kterého košičtí policisté v poslední době zadrželi.

Chytili jich až 30, a to jenom za uplynulý týden. Třináct z nich mělo v těle více než jedno promile alkoholu. Žádný z nich však nezničil svůj vůz takovým způsobem, jako opilecký akrobat ze škodovky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání