Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rezešová 2 měsíce po propuštění cítí hrdost: Dcera dospěla, čeká ji důležitý krok!

Autor: shp - 
8. listopadu 2018
05:10

Svou první dovolenou na svobodě spojila s příjemnými rodičovskými povinnostmi. Dědička impéria ze slavné a zámožné slovenské rodiny Rezešových o víkendu po výletu do Tater odvedla svou starší dceru na maturitní večírek. Eva Varholíková-Rezešová (41) byla na svou milovanou Alexandru, kterou za pár měsíců čeká zkouška dospělosti (19), velmi pyšná.

Hrdá maminka děvčete, které si v Košicích přivydělává jako číšnice, se krátce před tím pochlubila pobytem v Tatrách. Relaxovala tam se švagrovou, bratrem i synovcem. Odpočatá a plná sil se pak mohla odvázat na studentské zábavě, kterou si díky srpnovému podmínečnému propuštění z vězení dosyta užila.

Na tuto chvíli a pocit, co jsem při ní cítila, nikdy nezapomenu. Děkuji, že jsi,“ Napsala na sociální síti hrdá maminka, která se na společenskou událost luxusně oblékla. Nezapomněla přitom přidat na Instagram fotky Alexandry, které to moc slušelo. Mladá dívka zazářila v bílo-červené róbě a dočkala se objetí od malé sestry Elly.

Spokojená studentka před slavnou matkou převzala zelenou stužku. Se spolužačkami si pak zatancovala. Jak je vidět, šestiletý pobyt Rezešové za mřížemi neoslabil její vztah s rodinou. „Každým dnem se snažím být jako ty, každý den jsme si bližší,“ psala Saša dříve na sociálních sítích, i když to později vypadalo, že se na mámu za to, co udělala, zlobí.

Jejich setkání ve vězení pak bylo plné pláče a nářku. Zpoza basy pak prosákly informace, že Rezešová sekala za mřížemi dobrotu. I díky tomu se dostala dříve na svobodu a může být opět se svými dcerami. Životy čtyř lidí, které zabila svou opileckou jízdou po maďarské dálnici, však již zpět nikdo nevrátí.

Video  Rezešovou pustili z vězení! Vyzvednout ji přijela maminka v luxusním bavoráku  - Pluska.sk
Video se připravuje ...

aIIahakbar ( 8. listopadu 2018 17:33 )

Rezešová 2 měsíce po propuštění cítí hrdost: Dcera dospěla, čeká ji důležitý krok! ODPANĚNÍ!

beztedoprdele ( 8. listopadu 2018 14:02 )

Když máš prachy, ostatní jde stranou,v opilosti zabila čtyři lidí, já bych tu mrchu nechala shnít v base,nic jiného si nezaslouží a dcery opravdu nemají být na co hrdé,matka vražedkyně a navíc ožralá, jedním slovem ***.

slovan1954 ( 8. listopadu 2018 09:11 )

jity ( 8. listopadu 2018 08:59 )

Doufám, že tady budou psát někteří její zastánci,jak si zaslouží mít šťastný život. Holt ti nevinní, které zabila pod vlivem si nezasloužili nic jen smrt. Těch je mi líto tato čůza mi nezajímá.

slovan1954 ( 8. listopadu 2018 06:27 )

Součástí věku dospělosti je i řidičák aby šikovné děvče mohlo chodit na diskotéky...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání