Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nový život smrtonosné řidičky Rezešové: Odhalila plány na budoucnost!

Video se připravuje ...
Autor: yks - 
5. září 2018
15:39

Nedávno propuštěnou dceru zámožného podnikatele a manželku slovenského hokejisty Evu Varholíkovou-Rezešovou ve svobodném životě nic neomezuje. Může svobodně plánovat budoucnost, a pokud se jí bude chtít, má dovoleno klidně zase usednout za volant.

Uplynul pouhý týden od chvíle, kdy Eva Varholíková-Rezešová (41) opustila maďarskou věznici. Očividně ale měla během předchozích šesti let strávených za dveřmi maďarského kriminálu dost času na přemýšlení a plánování světlé budoucnosti pro sebe a své nejbližší. Se svými smělými plány se svěřila slovenskému online deníku Čas.

Nejprve děti, pak až kariéra

Z trestu si odseděla jen dvě třetiny a čas na svobodě teď hodlá vrchovatě využít. O jejích plánech hovořil ženin obhájce, elitní maďarský právník Péter Novák. „Moje klientka se chce starat o svou rodinu, konkrétně o děti,“ popsal bezprostřední záměry Rézešové-Varholíkové. Rozhodně ovšem nemá zůstat jen u péče o potomky. Podnikatelské geny se v ní totiž nezapřou.

Řídit si zatím netroufá

V blízké budoucnosti se chce podílet na nějakém byznysu, který zatím není blíže definován,“ řekl Času Novák. Ženu tak po propuštění z vězení záznam v rejstříku omezovat nebude. Na otázku, zda žena, která 21. srpna 2012 způsobila na maďarské dálnici smrt čtyřčlenné posádky vozu Fiat Punto, usedne v budoucnu opět za volant, dává advokát nejednoznačnou odpověď. „Není pod žádným soudním dohledem a může řídit vozidlo mimo Maďarsko. Na to se však prozatím necítí,“ řekl Novák Času.

Odvolací soud zpřísnil mírný verdikt

Rezešová si z rozhodnutí budapešťského trestního soudu ze září 2014 měla odpykat devět let za mřížemi. O tři roky více, než původně stanovil soud prvního stupně. Propuštění na podmínku podle rozsudku přicházelo v úvahu nejdříve po odpykání dvou třetin trestu. Přesně to se i stalo a žena byla 28. srpna letošního roku z věznice propuštěna.

sores ( 5. září 2018 17:49 )

Bude z ní postrach silnice!!Měla by odtáhnout do jiného státu kde jí nikdo nezná,zabijačku ožralou!!

majojo ( 5. září 2018 17:07 )

Ty i tvoji blízcí zatím budoucnost máte, Rezešová. Čtyři neméně kvalitní lidé než ty ji díky tobě nemají. Můžeš být pyšná a užívat si.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání