Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Rána pro milardářskou dceru Rezešovou: Po návratu z basy přišla o miliony!

Autor: rc - 
12. listopadu 2019
11:59

Udělat tlustou čáru za minulostí chtěla udělat Eva Varholíková Rezešová (41). Ta se po propuštění z vězení se svou mámou Evou Rezešovou rozhodla, že prodají honosnou vilu v Košicích a přestěhují se do zahraničí. Ovšem vila visela na stránkách realitní kanceláře téměř rok, a nikdo o ni neprojevil zájem!

Minulý rok v srpnu byla z vězení propuštěna Eva Varholíková-Rezešová. Jednačtyřicetiletá blondýnka si v maďarském vězení odpykávala trest za smrt čtyř lidí při autonehodě na maďarské dálnici. Dcera někdejšího majitele fotbalové Sparty Alexandra Rezeše (†53) způsobila nehodu v roce 2012, kdy řídila pod vlivem alkoholu.

Poté, co si trest odseděla, se vrátila do rodných Košic, kde její rodina vlastní honosnou vilu. Varholíková-Rezešová tam žije s mámou Evou. Luxusní vila má všechno, o čem člověk může snít. Prostorné místnosti s nábytkem na míru, mozaikou vyzdobené koupelny, kachličky vykládané 24karátovým zlatem či koberce od slavné značky Versace!

V domě nechybí ani krb z mramoru. Ovšem podle informací slovenského deníku Nový Čas chce Rezešová svou minulost hodit za hlavu a začít od začátku někde jinde. „Eva chce odejít ze Slovenska a začít odznova v cizině. Koupila si v zahraničí už nemovitost. Mámu však nechce nechat samotnou v tom domě, tak se ho rozhodly zbavit,“ uvedl zdroj Nového Času.

Na stránkách realitní kanceláře se honosná vila objevila za cenu milion eur (asi 25 milionů korun)! „Vila je velmi specifická. Nábytek je dělaný na míru a velmi luxusní. Vím, že přemýšlel vilu prodat s nábytkem, anebo bez něho,“ uvedl zdroj. Ovšem vila visela na stránkách téměř rok, a nikdo neprojevil zájem. „Smlouva s realitní kanceláří jim už vypršela, a tak ji stáhli z prodeje. Možná zkusí nějakou jinou realitku, ale teď se prodej zastavil,“ dodal informovaný zdroj.

villon ( 12. listopadu 2019 21:35 )

Vypadá jako Lucka Vondr- Plekyová s přefouknutou tlamou. Zazpývat umí?

MiraF ( 12. listopadu 2019 17:56 )

co je toto za dementa

milan1959 ( 12. listopadu 2019 17:38 )

Vémola? To neznám

Kryton ( 12. listopadu 2019 13:16 )

Asi tak.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání