Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Rezešová hodila minulost za hlavu: Utahuje si z vlastní svatby a Slovensku dává vale!

Autor: ital - 
19. ledna 2019
05:31

Z traumatu způsobeného šesti lety za mřížemi se zjevně milionářka Eva Varholíková-Rezešová (41) po čtyřech měsících od propuštění již vzpamatovala. Užívala si výletů a jiných aktivit po boku příbuzných a nyní se zřejmě chystá udělat tlustou čáru za minulostí a začít nový život. A to v zahraničí.

Je známo, že se Eva Varholíková-Rezešová (41) musela potýkat s následky neblahé minulosti, již zapříčinila nehoda v roce 2012. Tehdy Eva řídila své BMW pod vlivem alkoholu na maďarské dálnici a nabourala do vozu Fiat Punto, v němž na následky havárie zemřeli čtyři lidé. Soud v Maďarsku jí uložil 9letý pobyt za mřížemi, ale propustil ji po šesti letech na konci srpna 2018.

Z pobytu ve věznici se po nějaký čas vzpamatovávala po boku svých blízkých. Nyní se zdá, že se nad to povznesla a rozhodla se minulost nechat minulostí. Dokonce si dělá srandu i ze své vlastní svatby z roku 1999 s někdejším hokejistou Jánem Varholíkem (48). To dokazuje fotografie na jejím profilu na sociálních sítích.

Rezešová si utahuje z vlastní svatby Rezešová si utahuje z vlastní svatby | Instagram

Jde o snímek novinového článku z dubna 1999, v němž se píše o nadcházející svatbě milionářské dědičky a úspěšného sportovce. Na fotce je tehdy jednadvacetiletá Eva oblečena do laclových džínů a široce se usmívá. V titulku pod ní stojí: „Na Evě nebylo včera znát žádnou nervozitu, byl to její v podstatě normální den.“

Sama Varholíková napsala ke zmíněné fotce na sociální sítí komentář: „A ještě jeden dezert!“ Manželství Jána a Evy trvalo pouhé čtyři roky. Narodila se jim dcera Alexandra Varholíková (18). Nyní chce milionářka hodit vězení i nevydařené manželství za hlavu. Prodává své luxusní sídlo a plánuje se odstěhovat do zahraničí.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

msml20 ( 19. ledna 2019 13:43 )

Ona je víc Maďarka než Slovenka. Může se odstěhovat až na Kamčatku, je to vražedkyně a svědomí ji jednou dožene. To není o závisti jejich peněz, mají i mnohem víc a nic jim nezávidím.

fido2 ( 19. ledna 2019 13:25 )

Zvrácená civilizace. Nabourá a usmaží 4 lidi a je neustále ukazována jako kladný příklad.

kradlous ( 19. ledna 2019 11:44 )

Je to jenom čobolský namyšlený fracek.Nakradené peníze dělají lepšolidi.

josefvyskoc ( 19. ledna 2019 10:32 )

Pravda, tady bude serebrita, bude chodit ke Krausovi na gauc a delat legraci a psi kusy ! Taky by to mohla bejt sikovna moderatorka nebo mit porad o vareni.

dvix ( 19. ledna 2019 10:05 )

No dyt jo, proste a jednoduse kdo ma prachy muze normalne vrazdit, pak staci zamaznout hubu soudci par milionama a je to, co vo to ze zavrazdite par lidi neva na par let si sednete a dobry, pravda a laska vzdy zvitezi!!!

Zobrazit celou diskusi