Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Záhadná smrt Míši (†24): Nedožila se ani prvních narozenin dcerky!

Míša (†24) náhle zemřela jen několik měsíců po porodu.
Míša (†24) náhle zemřela jen několik měsíců po porodu.  (Autor: Facebook Michaely S.)
Autor: lm - 
8. listopadu 2018
09:46

Jen několik málo měsíců se těšila z novorozené dcerky, a pak náhle zemřela. Mladá Míša (†24) ze slovenského Starého Haliče se nedožila ani prvních narozenin své holčičky Nelky. Rodina se z tragédie nemůže vzpamatovat.

Byla vždy plná života, měla milujícího partnera a pracovala jako dobrovolná hasička. Mladá Míša (†24) měla však nepochybně největší radost z narození dcerky Nelky, která přišla na svět v lednu. Vychovávala ji s přítelovými rodiči v bytě v Lučenci a právě tam také došlo k neuvěřitelné tragédii.

Míše se náhle udělalo nevolno a upadla. Rodina ji ihned začala oživovat a zavolala sanitku. "Ve večerních hodinách byla přivolána rychlá lékařská pomoc k ženě, která byla v bezvědomí. Přivolaným záchranářům se podařilo pacientku oživit," řekla slovenskému portálu Čas.sk mluvčí Falck Katarína Načiniaková. Míša byla následně v kritickém stavu a umělém spánku převezena do nemocnice v Lučenci, tam ale záhy bohužel zemřela.

Nejbližší si nedokážou náhlou smrt ženy vysvětlit. Málokdo totiž věděl, že mladá maminka trpěla zákeřnou Addisonovou chorobou, která se jí patrně stala i osudnou. Jde o poruchu kůry nadledvin, kvůli které se nedostatečně tvoří hormony kortizon a aldestoren, což může v případě zanedbání léčby vést i ke smrti pacienta. Míša kvůli tomu skončila před lety i v nemocnici, od té doby se však její stav zlepšoval.

Zdrcenou rodinu potkala už druhá tragédie za krátkou dobu. Před třemi lety náhle zemřel Míšin táta Pavel a máma Marcela se musela postarat sama o čtyři dcery. "Je to velmi smutné. Od malička jsem ji znala. Její mámy Marcely jsem se ptala, kdo se bude starat o toho malého sirotka? Odpověděla mi, že my se musíme postarat, rodina," popsala se slzami v očích sousedka.

Da Laganov ( 8. listopadu 2018 11:09 )

Záhadná smrt MíšY??? Dnes už může psát do novin asi každý

Zobrazit celou diskusi