Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Martin (†23) najel do Davidovy (†24) sestry v obrovské rychlosti: Obě auta skončila v poli!

Autor: shp - 
8. listopadu 2018
12:01

Devastující následky má tragická dopravní nehoda, při níž zemřeli dva kamarádi Martin (†23) a David (†24) ze slovenských Víťazovic. Srazili se s dalším vozem, který řídila sestra jednoho z nich. Obě auta skončila zdemolovaná v poli, jedno z nich narazilo navíc do stromu. Ještě druhý den po neštěstí v jeho koruně visely stěrače.

Oba zesnulí pracovali v zahraničí, doma byli jen pár dní. Vystudovaný IT specialista Martin byl zaměstnán na Islandu, jeho vášní byla silná auta. „Je to hrozné. Byl to velmi dobrý a citlivý chlapec, urostlý. Je to neštěstí, roky jsme ho piplali, starali se o něj a teď je mrtvý,“ řekla s pláčem webu Pluska.sk jeho babička Mária (75).

David vystudoval dopravní školu a pracoval ve Švýcarsku stejně jako jeho sestra. Z domu jeho rodičů se po tragédii stále ozývá pláč zdrcené maminky. Dveře redaktorům slovenského portálu otevřela rodinná známá. Rodiče, kterým zemřel syn, omluvila s tím, že nejsou schopní jakéhokoliv slova.

K nehodě došlo, když se dvoučlenné posádky obou aut vracely domů do Víťazovic z Humenného. V passatu seděli mladí muži, vůz řídil Martin. V BMW jela Davidova sestra Katarína (21), která seděla za volantem, a její kamarádka Natálie (18). „Martin za doposud nezjištěných okolností během jízdy narazil vozidlem do zadní části před ním jedoucího vozidla,“ informovala policejní mluvčí Jana Ligdayová.

Následky této jízdy jsou fatální, dva kamarádi byli na místě mrtví. Autem zlomili dva kmeny stromů a vrak jejich auta skončil obmotaný kolem dalšího. Bohužel zrovna tou částí, kde jsou přední sedadla. Katarína skončila s těžkými zraněními. Natália vyvázla z nehody jen s odřeninami. Obě jsou hospitalizovány v humennské nemocnici a lékaři se rozhodují o dalším postupu.

Místní říkají, že se auta řítila obrovskou rychlostí. Na místě nehody policisty označené stopy naznačují, že auta bok po boku po srážce směřovala desítky metrů směrem k příkopu, kde nabourala do stromů. „Humenský vyšetřovatel vede trestní stíhání ve věci trestního činu usmrcení a trestního činu ublížení na zdraví,“ dodala Ligdayová. K případu byl přizván i soudní znalec z odboru dopravy.

offline ( 8. listopadu 2018 13:02 )

Takže opět a zase, byli to jen migranti, teď už jsou a zůstanou doma. Proč si Slováci dělají děti, když všechny nalezou na Západ ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání