Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Manžel podřízl a stáhl z kůže krásnou manželku (†25). Poté spláchl její vnitřnosti do odpadu

Autor: shp - 
15. února 2020
19:37

Vadilo jí, že manžel příliš holduje alkoholu. Krásná Mexičanka Ingrid Escamilla Vargasová (†25) měla už po krk jeho závislosti. Pohádali se kvůli tomu spolu do krve. Doslova... Ingrid to bohužel stálo její život. Manžel Erik Francisco Robledo (46) byl zrovna v drogovém oparu a zvlášť brutálním způsobem ji zabil.

Robledo se podle Daily Mailu k děsivému činu přiznal. Policistům vypověděl, že byl zrovna pod vlivem drog, když se dostal se svou krásnou manželkou do hádky kvůli jeho častému pití alkoholu. Ingrid ho prý podle jeho slov chtěla zabít.

Zfetovaný muž ji vybízel k tomu, ať ho ubodá. Žena ho pak prý bodla třikrát, po čemž jí Robledo nůž vzal a podřízl jí s ním hrdlo. Z toho, co udělal poté, se normálnímu člověku musí udělat špatně. Manžel svou choť stáhl z kůže od tváře po kolena.

Vyřezal jí oči i vnitřnosti

Následně jí vyřezal oči i vnitřnosti a spláchl je do odpadu. Krvavá změť orgánů a kůže pak skončila na ulici. Když se strážci zákona ptali, co ho vedlo k tak nesmyslně brutálnímu činu, odvětil jim, že se styděl za to, co udělal, a tělo manželky chtěl zlikvidovat.

Jenže omámen drogami nemyslel a ke svému činu se telefonicky doznal exmanželce. Neskutečně krutá vražda a zneuctění ostatků ženy vyvolalo v Mexiku velkou vlnu pohoršení, zděšení a nevole. V Mexiko City došlo k mnoha hlasitým protestům.

Mrtvola na titulní stránce

Spravedlnost pro Ingrid,“ hlásaly poutače demonstrujících i hesla na sociálních sítích. Zloba lidu je o to větší, že místní list Pasala otiskl zohavenou mrtvolu zavražděné na titulní stránce. Zděšení Mexičanů se poté ještě vystupňovalo.

villon ( 17. února 2020 17:05 )

Čtu jenom napisi, bohatě stačí.

Zhnusen-Dobou ( 17. února 2020 08:07 )

Dle mojich zkušeností dneska ,jsou lidi k sobě většinou všeobecně odporná sobecká a sebestředná bezcitná pakáž,co vidi kazdý jen sam sebe a svuj mamon!!! Zlomyslnost , zášt a zloba jen kvete a obvzlášť v těch mladejch spratkách,ale i starších šmejdech co si myslí že jim patří svét a každej se ze sebestřednych nul pose..re! Samá bukvice a metrosexuál načesanej! NO HNUS!
Zfackovat jim držky všem ,anebo do kamenolomu s nima prevetivně na 20 hodin denně makat a makat jen o vodě!
Samej zmetek vsude fakt...hladomor na vas!
Začli by jste si vážit VŠEHO SEBRANKO NAMACHROVANÁ!

Lubomír Babáček ( 16. února 2020 15:26 )

Ne, že bych Trumpovi přímo fandil, ale chápu, proč nechce do své země pouštět takovou svoloč z okolních zemí, která se tam chce snadno zabydlet. Myslím, že už tam toho svýho bordelu mají i tak nad hlavu.

filip.rozec ( 16. února 2020 10:48 )

Taková klukovina. Vyřešil bych to pokáráním a nedělal bych z toho tragédii.

sigmae ( 16. února 2020 09:15 )

ty jsi pěkně ubohý pitchínek, četl sis vůbec článek ? De.bílku ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání