Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Smrt v dovolenkovém ráji: Manželku (†61) zděšeného muže našli v hotelovém bazénu

Autor: shp - 
10. července 2019
15:25

Měla to být vytoužená dovolená plná pohody a odpočinku. Výlet na africké Kapverdy však skončil tragicky. Angličan Paul Surtees (61) se z malebných ostrovů vrátil do vlasti bohužel sám. Jeho manželka Norma Surteesová (†61) tragicky zemřela. Mrtvolu našli šokovaní hosté v hotelovém bazénu.

Pár z anglického Billinghamu trávil se dvěma přáteli odpoledne na baru u bazénu luxusního hotelu Riu Palace. Norma Surteesová po chvíli společnost opustila s tím, že si jen odskočí. Když se nevrátila, začal mít Paul o svou choť, která měla v minulosti vážné zdravotní problémy, velký strach.

Tělo v bazénu bylo Norma

Popíjeli jsme drinky u bazénového baru s přáteli, které jsme poznali v hotelu. Norma šla na toaletu, ale nevrátila se. Další věc, kterou si pamatuji, byl velký rozruch a nález těla v bazénu. Byla to Norma,“ vzpomínal pro Daily Mail Paul na okamžiky plné bolesti, které prožil v Africe.

Ještě neproběhlo ohledání koronerem, ale když ji vytahovali z bazénu, všiml jsem si malého šrámu na její tváři. Měla za sebou historii problémů s rovnováhou. Loni prožila pád z velké výšky. Kvůli tomu si myslím, že mohla nešťastnou náhodou spadnout,“ pokračoval Paul.

Neocenitelná pomoc od přátel

Před smrtí Normy strávil pár na dovolené devět dní. Nyní bude její tělo převezeno do vlasti. To není nic levného, ale Paula v tomto směru podržela komunita přátel a sousedů z Billinghamu. Chtěli mu v těžké chvíli pomoci a vybrali v přepočtu neuvěřitelných 255 tisíc korun. Paula to nesmírně dojalo.

Jsem dobře znám ve městě, ale neuvědomil jsem si, jak moc. Ukázka podpory byla ohromná. Jsou to velmi těžké časy. Bojuji se spoustou potíží, takže je to dojemné. Nepřivede ji to zpátky, ale dobrota lidí mi poskytla spoustu útěchy,“ uzavřel Paul své vyprávění s tím, že svou ženu celý život velmi miloval.

Zobrazit celou diskusi