Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Muž zmasakroval svou rodinu a psa v Disneyho městečku! Pak bydlel dva týdny s jejich mrtvolami

Autor: shp - 
26. ledna 2020
18:22

V americkém městečku Celebration na Floridě, které nechal vybudovat pohádkový gigant Walt Disney, došlo ke krvavé tragédii. Anthony Todt (42) tam zavraždil svou manželku, dva syny, dceru a rodinného pejska. Když si pro něj přišli policisté, pokusil se spáchat sebevraždu. To mu ale nevyšlo.

Pitva odhalila, že Todt  svou manželku Megan (†42) a syny Aleka (†13) s Tylerem (†11) ubodal. Zasadil jim několik fatálních ran do oblasti břicha. Jak Todt zabil malinkou Zoe (†4), není jasné. Neměla na sobě žádná zjevná zranění. Nyní se čeká na výsledky laboratorních výsledků z odebraných tkání. Jasné není zatím ani to, jak zemřel pejsek Breezy.

Otrava vrahovi nevyšla

Když si policisté podle Daily Mailu přišli pro Todta, protože měli podezření, že je zapletený do zmizení své rodiny, neotvíral. Do domu se proto museli dostat silou. Po vykopnutí dveří ho našli, jak stěží stojí a třese se jako osika. Vzápětí strážci zákona zjistili, že se pokusil otrávit Benadrylem, což je antihistaminikum proti alergii.

Vzít si život se mu však nepodařilo. Když byl dotázán, kde se nalézá jeho zmizelá žena a děti, odpověděl, že spí ve svých postelích nahoře. Policie pak v nich objevila mrtvoly zavražděných. Portál uvedl, že podle stadia rozkladu s mrtvolami musel žít Todt v nesnesitelném zápachu minimálně dva týdny.

V děství se mu pokusili zabít matku

Co muže dovedl k vraždění, není zcela jasné. Podle dosavadních zjištění to vypadá, že neunesl osobní problémy a zadluženost. Todt byl také v dětství svědkem, jak se nájemný vrah objednaný jeho otcem pokusil zastřelit matku. Žena přežila, ale útočník jí vystřelil oko.

violina ( 26. ledna 2020 19:28 )

trest smrti ,ale pred tim by ho meli mucit zrudu

miky70 ( 26. ledna 2020 18:33 )

Takže geny po tatínkovi. Ne trauma z maminky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání